Hvor langt er de villig til å gå for å tjene mer penger?

(Oppdatert 11.05.2018  –   oppdater siden igjen før du begynner å lese!)

Dette kapitlet handler om flere ting eller hendelser som var ukjent for oss tidligere.  Anita og jeg har pirket litt i overflaten og ser at dette er verre enn vi trodde.  Vi skriver egentlig ned bare ting vi drøfter over frokosten, vi håper du også har noe igjen for å lese dette.  Litt depressiv lesning blir det jo, men senere i bloggen skal vi skrive mer om positive ting, vi vil mer enn gjerne dele med deg det vi mener vi har forstått!

Om du går inn på NRKs tv nettside, eller bare klikker her;  ‘Aids-medisin og profitt‘, da kommer det opp en dokumentar som forteller  noe skremmende.  Legemiddel-industrien ‘ofret‘  18 millioner mennesker fordi de ikke ønsket å selge vaksinen de hadde utviklet til den prisen de fattigste klarte å betale. Vaksinen virket, men industrien ville ha mer enn de fattigste landene var i stand til å betale. 18 millioner mødre og fedre måtte dø sammen med barna sine på profittens og grådighetens alter, helt til den Amerikanske kongressen grep inn.  For mange amerikanske borgere presset på for å stoppe denne massakren, så staten betalte regningen. Tror du dette skjedde for hundre år siden? bilde av aidsfilmNei, det er ca 15 år siden, jeg tror du også vil felle noe tårer om du ser den.  Men det var jo ikke hvite mennesker i USA det dreide seg om, det var bare fedre, mødre og barn bosatt i Afrika. (Filmen ligger dessverre ikke der lenger, ‘noen‘ har visst fjernet den fra plakaten.  Kanskje den ble litt for sterk?) 

 

 (Følgende ble limt inn fra forrige kapittel – det passet bedre inn her) Ja, du kan jo få tre intervjuer her av Dr George Carlo, en kjent lege som har vært litt for åpen med hva han har funnet ut om det vi skriver om.
Bedøm selv hva han sier og google gjerne navnet hans så ser du at denne legen og forskeren egentlig bare er en av mange fagfolk som står frem.  I USA blir de gjerne forfulgt eller i verste fall drept for dette
;   Bilderesultat for Dr. George Carlo

Dr George Carlo: The Wireless Industry is Committing Scientific Fraud … 

 Dr. George Carlo EMF Cell Phone Dangers Interview

Dr. George L. Carlo on Cell Phones: Cancer, Cover-Up and Cure.flv – Varighet: 12:54. Emf Less sett 1 245 ganger


Jeg har jo hatt elendig helse i flere tiår, og jeg har hvert år i ren frustrasjon spurt legen min om de kan ta noen utvidede blodprøver for å finne ut hva som er galt i kroppen min.  Jeg har aldri noensinne fått beskjed om at noe er galt. Med min nye kunnskap gjennom boka til tormod Holt var jeg høsten 2015 en tur på legekontoret og ba om å få ta en pH test på blodet mitt. Fastlegen min sa uttrykkelig at ‘dette var både unødvendig, vanskelig og omfattende, så dette kunne ikke la seg gjennomføre uansett!‘ Så jeg fikk ikke noe henvisning. Derimot spurte jeg sekretæren i venteværelset når jeg skulle betale, for henne var det helt greit at jeg fikk en henvisning. Da jeg kom på sykehuset spør jeg forsiktig den sykepleieren om dette er vanskelig og omfattende? ‘nei, det er bare et lite stikk i fingeren så er testen klar om to minutter.’    

Hørte jeg feil, tenkte jeg, neida, den var like kjapp som en hvilken som helst annen blodprøve, men de hadde ikke lov å oppgi resultatet der og da, det ville jeg få svar på på legekontoret om jeg ønsket det. Men testen ville ikke være tilgjengelig før etter 3 – 4 uker. 

Hvem tror du står bak dette at ‘det er så unødvendig, vanskelig og omfattende og at det tar så lang tid, når det i virkeligheten er like enkelt som å ta alle andre blodprøver? Og hva slags interesse skulle legen min ha av å sette sin ære i å nekte meg akkurat den blodprøven? Det kalles strategi fra LMI side, og legen min, ja, han bare formidlet det som utdannelsen hans har lært ham å tro. Legen min er forøvrig en svært hyggelig mann så her var det opplagt noe som ikke stemte. Hvor lå pH min? Jo, den lå på 7,28 i veneblodet mitt, altså så lavt at det bare var helt naturlig at jeg har vært så syk.

sam_4320

(litt dårlig bilde, men du ser det)

Mineral opptaket av enkelte mineraler stopper opp når pH blir så lav.  (Nå forstår jeg hvorfor kroppen min blant annet ikke har tatt opp blant annet jod gjennom mange år og hvorfor jeg har fått osteoporose.)  Jeg har tatt utvidede blodprøver i sikkert 20 år for å finne ut hva som gjør meg så syk, og jeg har alltid fått svar at alt er i skjønneste orden. 

NOEN MÅNEDER SENERE FORTALTE JEG LEGEN MIN OM AT VI SNART SKAL GI UT EN FILM SOM GRANSKER LEGEMIDDELINDUSTRIEN.  DA FIKK JEG FOR FØRSTE GANG I MITT LIV ET BREV FRA LEGEN MIN OM AT STOFFSKIFTET MITT VAR  ALARMERENDE LAVT! 

«ER DETTE TILFELDIG?»

 

Hvis pH på blod er så uvesentlig tenkte jeg, så må jo legene til toppidrettsutøverne våre her til lands også mene det samme, at blodverdiene til Petter Nortug og alle de andre atletene har ingen betydning for om de skal kunne prestere!    Hmmm…………..

Jeg ringte til Olympiatoppen hvor jeg spurte dem om hva de mener.  Jeg fikk snakke med en person som jobbet med blodtesting.   Jeg fortalte denne personen at jeg trente seriøst (skuespiller-talentet mitt våknet til liv) og trengte noen råd.bilde-olympiatoppen-kopi  Jeg regnet jo selvfølgelig med å få samme svaret som fra min fastlege om at dette var unødvendig å tenke på. Men neida,  den hyggelige personen jeg snakket med som var kunnskapsrik på blodtesting var svært klar på at det var veldig viktig å unngå laktat i blodet, som hun fortalte var et avfallsstoff eller syre (lav pH).  Altså et svar som var motsatt av legens og i overensstemmelse med denne bloggen.  Om du trykker på denne lenken kommer du rett inn på siden deres;    

Testing    Trykk deretter på artikkelen;  ‘Testing av utholdenhet’.                        

Artikkelen  Melkesyre og melkesyreterskel – Trening.no er også interessant.

Er det sånn at toppidrettsutøvere trenger godt oksygenopptak og lite syre i blodet for å prestere godt, mens alle vi andre ikke trenger det for å holde oss friske?


Husker du forresten når ‘NRK folkeopplysningen kom på tv, på NRK1?

NRK folkeopplysningen…..  ordet folkeopplysning gir assosiasjoner til synonymord som sannhet, troverdighet og tillit! Så ved å bruke dette ordet setter de en standard;

Dette kan dere stole på!!!bilde-av-folkeopplysningen

Det var og er fortsatt et tv-program som skal teste og bevise om alternative helseprodukter som homøopati, akupunktur og mikrostrøms-terapi, avgiftning, påstått stråling fra mobiler, økologisk mat og mere til, er basert på fakta eller løgner. Programlederne i NRK folkeopplysningen,  konkluderer merkelig nok gang på gang at alt som ikke er vedtatt som sannhet fra myndighetenes side, er humbug og kvakksalveri.  bilde av Andreas wahlSå kan man jo i vitenskapens navn, spørre; hvem er programlederne til syvende og sist ansatt og lønnet av, og hvem finansierer hele prosjektet?  Jo, sannheten er at NRK både betaler for og lager dokumentarer, ‘såkalte‘ vitenskapelige dokumentarer som egentlig på forhånd skal fremme et syn.

Legg merke til at hver gang NRK folkeopplysningen skal konkludere, så er det fagfolk som jobber opp mot helsedirektoratet og matindustrien som er med å konkludere / sette standarden.  Det er aldri naturmedisinen som konkluderer, og sånn er det konsekvent, så det er egentlig bare å finne ut hva som er den offisielle ‘troslære‘ i landet vårt innen det de snakker om, så vet du hva de vil konkludere med.  Om alt i verden hadde vært så enkelt dere!

«hvem er programlederne til syvende og sist ansatt og lønnet av, og hvem finansierer hele prosjektet?»


Når vi først snakker om TV;  En kommentar til TV2 Helsekontrollens  intervju 30 mars 2017 med Stein Flaaterud (Naturterapeut) og  Karl-Erik Farnes (biopat).Bilderesultat for karl erik farnes

De ble grillet av redaksjonen fordi en reporter hadde ‘avslørt‘ at behandleren hadde påstått at den ‘friske‘ jenta på ni år som var med hadde parasitter i kroppen.

Helsekontrollen | TV 2 Sumo

http://www.tv2.no/a/9023656/

Bare et spørsmål fra oss;  Kan ikke ei jente på ni år ha parasitter i blodet uten å være klar over det?  Svaret er like enkelt som spørsmålet;  De fleste går rundt med blodet fullt av skadelige mikroorganismer uten å vite om det på samme måte som de fleste går rundt med intoleranser mot alt mulig uten å være klar over det!

En seriøs mikrostrømsbehandler fortalte meg at problemet med folk som vil bli scannet for feil, har kroppen og blodet så fullt av mykotoksiner, miljøgifter, sopp, parasitter, virus, bakterier, mikrober, osv… at det er få mennesker med vår livsstil som ikke har slikt i blodet!  En annen jeg kjenner som driver med blodanalyse sluttet praksisen sin rett og slett fordi stort sett alle han fikk som kunder hadde kaosblod, så mye kaos at det er vanskelig å se hva som er hva og hvordan man kan behandle det! Med andre ord; en pasient kommer ikke når han er frisk – han kommer gjerne når alt annet er prøvd ut av skolemedisin – og blodet bare flyter i en slags flytende søppelhaug.

Jeg hadde selv opplevd å få samme svar fra vår mikrostrømsbehandler, at jeg tidligere hadde forskjellige typer sopp og parasitter i kroppen.  Jeg tok da selv en telefon og bestilte en time til blodanalyse for å se om jeg fikk samme svar der?  Etter at behandleren hadde kikket på blodet mitt, husker jeg han sa følgende;  «Du har så mye kaos i blodet ditt at det er vanskelig å finne årsaken.  Jeg har egentlig trappet ned denne jobben og kommer til å slutte fordi folk er så fulle av giftstoffer at det er vanskelig å skille ting fra hverandre.»   Jeg husker han var litt resignert over å ha invistert mye i både utdannelse og penger på mikroskopi-utstyr.  Han mente at det var vanskelig å hjelpe folk som ikke var villig til å gjøre noe med livsstilen sin.

Denne jenta hadde parasitter i kroppen og jeg kan forklare hvorfor jeg kan si det.  Alt som eksisterer har sin egen frekvens som jeg tidligere har skrevet om; derfor er det enkelt å påvise for eksempel hepatitt og HIV – eller forskjellige typer parasitter – fordi de har sin særegne frekvens.  Et slikt apparat har lagret disse nøyaktige frekvensene og kjenner dem igjen når pasienten koples på apparatet; nesten som når butikkmedarbeideren på Rema 1000 scanner en matvare.  Koden scannes og identifiseres, enkelt og greit.  Dette er egentlig mikrostrømsteknologi som brukes av spesialister på sykehus, men nei – i hendene på erfarne homøopater virker visst ikke disse maskinene som helsenorge selv bruker.


De lærde innen skolemedisinen kan ikke nekte for at disse teknikkene virker på samme måte som deres egne apparater;  det de kan kritisere dem for – noe de også gjør – er at disse behandlerne som ofte bare er homeopater (‘bare!’) ikke har den anerkjente tekniske fagskolen som legene har og at enkelte blander inn overnaturlige ting.  Det sistnevnte har de rett i, behandlere som ønsker å bli vurdert som seriøse bør holde seg gode for å drive med slikt alternativt.  Men seriøse homeopater som tar utdannelse innenfor homeopati må faktisk i Norge sitte på skolebenken i 3-5 år for å kunne tittelere seg med den utmerkelsen.   Skolemedisinen mener de har monopol på sannheten, noe den debatten var et godt eksempel på.  Jeg ble flau når jeg betraktet skolemedisinens representant satt nærmest hånlig og lo fordi han visste at programverten på TV2 har fått jobben med å stille kritiske spørsmål til Flaaterud og Farnes nærmest som om de har gjort noe kriminelt!  Hadde et sykehus tatt samme testen med tilsvarende apparat som var ‘godkjent‘ hadde de fått nøyaktig samme resultat!  Jeg tror mange med meg skjønte at den debatten var bestemt på forhånd.

TV 2 beskyldes for overtramp – Vårt Land

«Vi stiller spørsmålet; hva er bakgrunnen for at det er parasitter der?» 


Det forskes så ufattelig mye, at om man leter lenge nok så vil man kunne finne en studie som fremmer det synet man selv ønsker å fremme, gjerne med økonomisk vinning i tankene. Da er det bare å legge dette frem i media og si at ‘nyere forskning forteller at….  Så det at ‘NRK Folkeopplysningen’ gjerne skriver at ‘forskerne sier‘ er jo på en måte sant om det blant tusenvis av rapporter finnes en rapport  som sier det motsatte.   Ikke for å misforstå; NRK lager mange gode nøytrale dokumentarer som vi har sett på som veldig informative og interessante, tusen takk NRK!   Allikevel finnes det mange dokumentarer ‘laget‘ og betalt av NRK – dokumentarer som på forhånd skal fremme et syn.  Forstår du nå bedre hva som menes med ordet strategi innen industrien?

«Industrien analyserer og beregner nøye hvem som skal få vite hva. Vanlige folk bør være litt syke, da selger de legemidler, mens toppidrettsutøverne må være friske for å prestere, da selger de og gjør lukrative avtaler på andre måter. Smart, ikke sant?»

Vi skrev i episode 4 om strøm at det er mye juks og bedrag innen forskning, det samme finner man dessverre i LMI også, enten vi snakker om medikamenter eller vaksiner.  Jeg mener det var en etterforsker som sa følgende om dette fenomenet som blir mer og mer vanlig; ‘følg pengestrømmen, så forstår du hvorfor.’    Det er ikke mer komplisert enn det. Det ligger så mye penger og kontroll i ‘systemet‘ at LMI og også IT-industrien kjøper seg inn i de forskjellige eiergruppene slik at de kan sitte og ‘trekke i trådene’ på hva slags politikk offentlig media skal gå ut med.

På samme måte som hunden som ikke biter hånden som gir den mat‘,hund bite – Kopi
så kan heller ikke media gå ut og kritisere eller angripe denne industrien, når de vet at det er industrien som gir dem ‘mat’………. eller er sponsorene deres. Å kritisere er det samme som å miste inntekter. 

Det er jo selvfølgelig årsaken til at flere viktige dokumentarer som skulle ha blitt vist på tv har blitt tatt av programlisten hos riksdekkende tv-kanaler, rett og slett fordi sponsorene krever det.    Grunnen til det?  Jo, fordi elementer i enkelte dokumentarer avdekker økonomiske eller moralske overgrep eller lignende ting de ikke ønsker fokus på.


På en riksdekkende kanal i fjor, altså NRK1, var det også en reklame for hvordan det står til med jordkloden vår, og noen få videoklipp på at jordens tilstand er mye dårligere enn antatt. Dette gledet vi oss til å se. Noen uker senere lurte vi på hva som skjedde, programmet bare forsvant fra oppsettet over programmer som ville komme. earth sinking in pollutionDet samme skjedde på tidligere i år, vi så en ytterst interessant dokumentar fra India om produksjon av legemidler, hvordan fattige mennesker ble utnyttet på det groveste. India er en av verdens største produsenter av legemidler, og mye av avfallsproduktene som er ren gift går rett ut i kloakken i gatene der folk bor. Etter kort til ble den fjernet, tatt bort på kartoteket under tv-dokumentarer hos NRK1.

Et annet eksempel er Dagsrevyen høsten 2013/14 etter at den nyeste klima- rapporten fra FNs klimapanel ble lagt ut.  Lederen for FNs klimapanel ble intervjuet i beste sendetid på Dagsrevyen og brukte ordene;      ‘vi vil oppleve et skrekkscenario allerede om noen få år,   Han snakket om værforandringer, havstigning og bråttsjø.
Vi syntes dette var interessant, og etter vår
oppfatning mye viktigere enn for eksempel å bilde av klimarapportvise et intervju med en politiker som har brukt et feil ord i en debatt eller en politiker som har fått ny frisyre.  Det ble aldri vist igjen på nyhetene.  Kanskje det var meningen at vi ikke skulle bekymre oss slik at vi i verste fall kanskje ville begynne å bry oss litt mer om denne lille planeten? (Unnskyld meg hvis du blir litt støtt over min ironi, jeg ønsker tross alt ikke det.  Beklager.)  

Et annet eksempel:  Hvis tv viser et intervju av en eller annen toppidrettsutøver og intervjuet går mot slutten, hva gjør de gjerne da? Jo, de går gjerne bort til en kiosk og kjøper seg ei pølse, en cola eller noe annet graps. Tror du dette er helt tilfeldig? Nei, det er ikke det, det er reklame for et eller annet produkt som en eliteutøver skal dytte i seg, slik at du og jeg skal identifisere oss med vinnere; snikreklame er et annet ord for dette.  Moralen oppe i alt dette, kommer det noen tanker om i kapittel 3 i denne delen.

Bilderesultat for medias påvirkning

Dette var bare noen ytterst få av mange eksempler på hvordan riksdekkende media styres av industrien  og hvordan vi som forbrukere bare godtar alt som sannheter!

 Begynner vi ikke da å nærme oss begrepet ‘DEMENS‘?


Forresten, hvordan tror du boka til Tormod ble mottatt når han var klar til å trykke boka?  Tenk over dette;  Det var ingen forleggere som ville utgi den av forskjellige årsaker, de han var i kontakt med fortalte ham at ‘vi kan gjerne utgi boka di, Tormod Holt, men da er du nødt for å fjerne det og det‘ så han ble til slutt selv nødt til  etablere et forlag og selv utgi den.   Forstår du nå hvorfor forleggere reagerer slik etter å ha lest denne bloggen?  

Ja, Tormod måtte selv bli sin egen forlegger. Alt gikk greit inntil faktureringsfirmaet Klarna, som har med banktransaksjoner mellom firmaet til Tormod Holt (Bio- Energiser) og kjøpere av boka, tok kontakt med ham og fortalte ham at de vil ikke ha ham som kunde om ikke noe  av teksten i boka fjernes.  bilde av klarnaTror det var snakk om noe med melk som måtte fjernes. Unnskyld meg, men hva har et faktureringsfirma med hans bokutgivelse og økonomi å gjøre?  Dette er også et klassisk eksempel på at strategi og påvirkning fra industrien  er reel.

Neste kapittel vil ta for seg hvordan industrien ‘spiller’ på

TVIL – FRYKT – BEGJÆR!


  Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny