(Oppdatert 03.05.2018 –  oppdater siden før du begynner å lese!)

Vi begynner å nærme meg slutten med å skrive om strøm og strømfrekvenser, kanskje det ble litt kjedelig å lese om for deg hvis du selv mener du ikke blir påvirket av dette.  I så fall forstår vi det, fordi det man ikke har nært innpå seg, kan det også være vanskelig å ha fokus på og forstå.  Dette kapitlet gir meg dessverre stress i kroppen, fordi jeg har vært gjennom mye av dette selv og kjent på kroppen hvordan det er å bli latterliggjort, ignorert og stigmatisert fordi jeg har hatt denne lidelsen. Husk bare, kjære leser,  vi går ut med disse tingene fordi dette er  svært viktig og alvorlig!  Det vil sannsynligvis ramme deg eller noen i familien din helsemessig på et tidspunkt!  Derfor bør du bli mer bevisst og tenke nøye over følgende uttalelse;

 Gjør som forsikringsselskapene verden over gjør; bli korrekt informert og kalkulér hva som kan gå galt ! 


La oss skrive noen ord om alle som på en eller annen måte blir berørt av disse tingene.  Hva skjer for eksempel med leger som ser galskapen i dette og setter foten ned?   De blir ofte vingeklippet ved at de mister lisensen til å praktisere. Det finnes heldigvis forsatt en del leger med integritet, men de fleste ‘ligger lavt i terrenget‘.  Her er noen som tør å si fra, en lenke hentet fra Einar Flydals side:

Rene ord fra Oregon: seks leger mot «smarte» målere

En av flere norske leger har også i flere år jobbet hardt for å advare befolkningen mot skadeeffektene av wi-fi.  Han heter Sigurd Nes og er en av mange forkjempere for å forandre lovverket i forhold til ‘føre var‘ prinsippet.

Lege Sigurd Nes advarer på det sterkeste – Folkets Strålevern

Løper disse legene som taler din og min sak noen form for risiko?  Så absolutt.  Om en lege skriver ut attest på el-overfølsomhet til en pasient, risikerer han tilsynssak, og presses av legemiddel-verket. Hvis legen iverksetter behandling, risikerer han/hun det samme og kan oppleve det samme som legen jeg henviste til under Del 3.6.   Del 3.6. Import, overgangsplager-/PMS og p-piller  Derfor er det få leger som har styrke nok til å gå ut med dette, det er jo tross alt levebrødet deres.   Lisensene trekkes tilbake – og de blir betraktet som kvakksalvere i fagmiljøet.  Her var det snakk om de bevisste legene.  Hva med majoriteten av leger, de som er skeptiske?  

Disse legene har ingen faglig utdannelse innen negative helse effekter på elektromagnetiske felt, de følger kun statens stråleverns eller helsedirektoratets retningslinjer i forhold til opplæring og utdannelse rundt dette. Derfor ser legen ofte ikke  sammenheng mellom el-overfølsommes problemer og  pasientens livsstil og miljø; pasient flyttes bare over i psykiatrien.  Her ligger mye av dilemmaet i denne tematikken og ha det klart

Leger er også bare mennesker som blir slitne og som har sine personlige problemer på hjemmebane.  69Leger har ofte ikke tid eller ressurser til å tenke årsak, de er fokusert på utskrifter fra blodprøver og andre ting for å se om det finnes avvik i forhold til referanseverdiene. Dette er absolutt ikke legenes feil, de er bare satt i denne vanskelige situasjonen av systemet og har nok med å holde tritt med en endeløs strøm av pasienter.   

Hvis man vil ha behandling som el-overfølsom, sier også regelverket at «pasienten skal behandles med respekt og la pasienten tro på det selv.   Vedkommende skal ikke motsies, men heller bli informert om at lidelsen har andre årsaker,  det kan være innbilning«.  Altså, man blir behandlet som psykisk syk! Hvor lett tror du det er å akseptere for en mor eller far når de har et barn med gode karakterer uten noen tegn til psykisk sykdom?  Barnet forteller bare at…………. mamma, jeg får så vondt i kroppen hver gang læreren setter på wi-fi i klasserommet og vi må bruke nettbrettene våre!‘     Drar et lite barn noen fordeler av å ekskludere seg selv?  

Mange elever blir ofte møtt med mistrohet, at de er overtroiske og nevrotiske. Jeg mener det er en av de største utfordringene ved dette; vi som har denne el-intoleransen blir latterliggjort bak vår egen rygg, voksne folk du ser på som såkalt modne og som nære venner, lyver deg glatt opp i ansiktet når de sier at de har slått av mobilen i din egen stue, og kaller deg indirekte psykisk syk. Hvor er integriteten hos slike voksne folk?  Det er lett å bli oppgitt og sint av dette, jeg selv har vært både frustrert og sint selv over dette, men å bli sint hjelper ikke, folk får bare enda mer fordommer mot deg. På en annen side kan man jo til dels forstå at folk mistror deg, når myndighetene og media så til de grader er manipulert av IT-industrien.

Derfor ønsker ikke mange pasienter den diagnosen, for de vet at da får de en psykisk diagnose. Og til dags dato i Norge får du kun kognitiv / psykiatrisk behandling.  Man skal altså snakke seg frisk fra en fysisk allergi eller intoleranse.

Kjenner du noen som har snakket seg frisk fra glutenintoleranse hos en psykolog (Nå kjenner kanskje ikke vi så mange, det er nok der problemet ligger, selvfølgelig!)  

Mange syke som har fjernet elektriske ting i nærmiljøet er blitt bedre, akkurat som glutenintolerante personer blir friske om de slutter med gluten. Men en del leger kommer sjelden med slike forslag, fordi utdannelsen deres sier noe annet.  Da er vi jo egentlig tilbake til det å tenke selv;  vi har alle fått utdelt en hjerne, men vi har selv ansvaret for å ‘sjerpe‘ eller ‘slipe‘ den. 

Vi som er el-overfølsomme, inkludert meg, er tygd, spyttet ut, ferdig stemplet som psykisk syke av svært mange, og får dermed dørerbilde av me lukket for oss i stedet for å få litt forståelse og støtte. Det samme skjedde på 90 tallet med de som fikk diagnosen ME  (utmattelsesyndrom), de ble også erklært psykisk syke. I dag forstår man selvfølgelig at ME er en fysisk lidelse som har med dårlig stoffskifte og et altfor stressende liv å gjøre.  I Del 6 skriver vi om hvor enkelt det egentlig er å bli kvitt ME, som er et strømproblem i kroppen.

En epost om ME til en venn


I forrige kapittel skrev vi litt om smartmålere!  Her skal du få en lenke til Einar Flydals side hvorfor veldig mange mennesker har skrevet til ham om dette.  Han skriver blant annet;  

De personlige historiene nedenfor viser at det ligger realiteter bak når folk hevder at de får akutte plager av «svake» elektromagnetiske felt. Når man ser hvordan folk kan rammes, forstår man lettere hvilket overgrep det er å påtvinge folk døgnkontinuerlig eksponering for mikrobølgesendere i egen eller naboers bolig. Når man ser de mange blindtestene som beskrives, forstår man også at påstandene om at slike reaksjoner har sin rot i psyken, er grovt villedende og åpenbart uberettiget.

Historiene er sendt inn av mine lesere, som har tillatt at jeg publiserer dem. De er gjengitt i sin helhet – kun lettere språklige endringer kan være gjort, og er godkjent av innsenderen. Historiene utgjør dermed et unikt – og forskbart – kildemateriale, som blir mer verdifullt jo flere som sendes inn.

Våre historier viser hvorfor vi ikke vil ha «smartmålere»


Flere enkeltpersoner har gått til sak mot teleselskaper som for eksempel Telenor, den største aktøren innen telekommunikasjon her til lands.  Men hvor enkelt er det for en syk, svekket person å kjempe imot og i verste fall tape alle saksomkostningene når ikke engang legen din tør å forsvare deg?  20170316_132259[1]

En annen ting er at rettssystemet er nødt til å høre mest på statens strålevern, ellers hadde de ikke anerkjent myndighetene som de selv jobber for, eller hva mener du?  

Når Telenor eller et annet teleselskap vinner i retten, hvem er det som egentlig vinner? Vi alle er tapere, også de som tror de har vunnet.

Telenor vant i retten – men hvem tapte?

Forsikringsselskap reserverer seg mot enkelte typer foretak hvor de ser en mulig fremtidig risiko for søksmål. Mobilbransjen sier gjennom tv-selskapene, avisene og nettet som de selv styrer, at det er ufarlig, men for å være sikker på å ikke bli saksøkt så skriver de i brukerveiledningen et sted dypt inne mellom noen linjer at forbrukeren selv må vise hensyn og begrense bruken og også helst bruke handfree‘. Noen telefoner har disse ordene også innebygd i telefonen, men å finne det på selve telefonen er så godt som umulig. Dette er ren strategi fra juristene deres, det skal for oss høres ut som om de har omsorg for oss, beskytte oss, neida, dette er et høyt spill slik at når de har skrevet disse ordene så har de samtidig fraskrevet seg det økonomiske ansvaret om noen skulle bli syke av dette. 

(((STRATEGI!)))

Mange forsikringsselskap nekter nå å forsikre folk i yrker eller områder med høy EMF (elektromagnetiske felt) fordi de ser en kommende ekstrem utvikling innen eksponeringsnivåer. Hva er grunnen til det?  Jo, forsikringsbransjen er gode på en ting; å forutse hvor og hva som kommer til å gå galt.  Og når det gjelder stråling så ser de at det garantert vil komme søksmål i både million og milliardklassen mot denne type industri, så de tar tiltak allerede nå for ting de mener vil bli et problem etter hvert.  Forsikringsselskap er på den måten som ‘kanarifuglen i gruva’, de merker seg tendensene før ting utvikler seg eller eskalerer.   

«Forutse hvor og hva som kommer til å gå galt.»

Forsikringsselskapet Lloyd’s of London, som er et av verdens største forsikringsselskap, har allerede bestemt seg for ikke å dekke skader påført ved bruk at teknologi som utgjør langvarig eksponering for ikkeioniserende stråling (all type mobilstråling og wifi).  Relatert bilde

Lloyd’s of London – Wikipedia

Hvorfor hører ikke de på de norske myndighetene, er de unntatt ved lov? Nei, det er jo et engelsk selskap selvfølgelig.  Nettet bygges nå så raskt ut og i så stor hastighet at det er vanskelig å vurdere kostnadene som senere skal tas rundt folkehelsa, mener mange analytikere i forsikringsbransjen.  ‘Alle blir ikke syke, men sykeligheten vil øke på de fleste.’

EMF og helse: – Beviskravet er ren obstruksjon

Hadde arbeidsplasser bare sjekket ut om det sammenheng mellom sykefravær og stråling, kunne de ha spart store summer og fått friskere arbeidsfolk. Men det er slik på mange arbeidsplasser i Norge, en slags tradisjon for autoritetsrespekt, man stiller ikke spørsmål hvis toppsjefen sier at sånn er det. Sier toppsjefen ‘HOPP!’ så hopper vi…….  Og vi er mer opptatt hva fagmiljøer sier enn å tenke selv.

Helseskader fra «smarte målere»: ansvarliggjør sjefene!

 ‘Alle blir ikke syke, men sykeligheten vil øke på de fleste!’


Kart og fagbøker skrives om på grunn av ny viten.  Ny viten om global oppvarming, terror, seksuelle overgrep, menneskerettigheter, plantevernmidler, kjemiske tilsetningsstoffer, ‘you name it’.   Men trådløs teknologi, nei det er en menneskerett det, vi ofrer ikke påstanden om at det er farlig en tanke. For det er jo en menneskerett å få kreft virker det som. Men får vi eller barna våre kreft, da brenner vi glatt av 100.000,- eller millioner av kroner for å redde livet.

Det var litt om hva tusenvis av forskere og også leger verden rundt er like bekymret over som klimaforandringer og terror, fordi de ser at kjemien i cellene i kroppen vår, forandrer seg radikalt når vi utsettes for det avisene kaller ‘innovativt‘ og flere og flere mennesker opplever å få kreft.


Om du ønsker det, så har både Felo og Folkets strålevern mye informasjon om dette temaet, og også mange gode råd dersom du føler ubehag ved bruk av trådløst utstyr og strøm generelt. Kikk gjerne på sidene deres.

Bilderesultat for feloFELO: Foreningen for eloverfølsomme 

Folkets Strålevern – Det du ikke vet, har du vondt av  

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Nå vet du at strømfrekvenser kan skape forstyrrelser lenger enn ‘nesa di rekker!’   Husk følgende nettside, den gir deg hundrevis av artikler om strøm og stråling – skrevet av Einar Flydal – forsker og tidligere seniorrådgiver i Telenor.

Bilderesultat for jeg har noe på hjertet

 Einar Flydal | Jeg har noe på hjertet …


Det var dette kapittelet; håper du ser mer av hele bildet nå,  og om du ikke visste disse tingene fra før så er vi sikker på at du gradvis får et ønske om å forstå mer, også om hvor enkelt det egentlig er å få bedre helse om du vet litt mer og har en sunn innstilling.   Det er mye man ikke vet, og når man ikke vet – stiller man heller ikke spørsmål, fordi man rett og slett ikke vet hva man skal spørre om.    (Du vet, stiller man spørsmål, er jo faren for å bli oppfattet som litt dum til stede og det tør vi jo ikke!)

Jeg forbeholder meg retten – eventuelt sammen med andre som rammes – til å kreve erstatning for påførte helseskader eller unødig helserisiko.  Dette bør du også tenke over, en dag blir dette kanskje reelt og da er det jo greit å ha satt seg inn i denne problematikken?


Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny