37

(Oppdatert 30.04.2018  –  oppdater siden før du begynner å lese!)

Når det forskes på helse, forskes det på alt mulig rart og budsjetter sprenges, men temaet stråling, det er aldri tema. Hvem tror du sørger for det?  Næringslivsbasert forskning kontra offentlig støttet forskning viser alltid forskjellige resultater.   Så rart?   Det syntes ikke de som har satt seg grundig inn i denne saken, for de vet at denne industriens dyktige toppledere sørger for å kjøpe seg inn i aviser og medier og reklamefinansierer også disse mediene slik at IT-industrien (på samme måte som i LMI) i det skjulte styrer hva som skal skrives eller sies i det offentlige rom.  orsaa-basen-norsk overs

Telenor og NKOM villeder om tettere elektrotåke

Norsk helsevern basert på amerikansk-dansk svindel

I følge det jeg leste så  utgjør et spesifikt mobilselskap i Sverige f.eks. 35% av BNP (brutto nasjonal produkt.)   KPMG (et ledende kompetansehus som tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift) som utarbeidet en rapport (Fornebu, 5. desember 2016) viser at Telenor i 2015 bidro til en verdiskapning på 163 milliarder kroner.  Så inntektene fra disse telekomselskapene er enorme;  jo større penger – jo bedre kontroll over media.  Og det blir lettere å kunne betale ‘gode‘ advokater for tjenester. Med så stor påvirkning på andre institusjoner og fagorganisasjoner klarer de å holde deg og meg i uvitenhet gjennom media.  Lobby-virksomhet kalles det vel egentlig. Smart, ikke sant?

(((Lobby virksomhet)))


Angående dokumentarer som handler om mulig strålingsfare; legg merke til at de som lager disse ‘opplysende og oppklarende’ dokumentarene aldri viser noe særlig av pasientenes historier, det klippes og redigeres slik at summen av alt blir at ting ikke er bevist.  Jeg og Anita er rimelig lei og oppgitt over å erfare dette,  men vet man om disse kjensgjerningene er det lettere å ‘se det‘ når man sitter i godstolen og kikker på en ‘liksom nøytral‘ dokumentar.  Et eksempel er da NRK for en stund siden sendte en tysk dokumentar om stråling og mobiltelefoner. 

NRK TV – Stråling og mobiltelefoner

TV-dokumentaren foreldet før NRK2 sendte: Forskerne snudde 180 grader

bilde av tv olleVi gledet oss til å se den, men ble bare frustrert når vi så den. Grunnen var at alt var redigert slik at man skulle sitte igjen med følelsen av at stråling fra mobiler er helt ufarlig og  greit.  En av forskerne som ble intervjuet i denne  dokumentaren var bekymret i forhold til ‘føre var prinsippet‘,   Han heter Olle Johansson og er forsker innen cellebiologi, histologi och nevrobiologi på Karolinska instituttet i Sverige.  Jeg kontaktet ham på telefon og hørte hva han hadde å si til dette, han var bare rystet. Alt var klipt, byttet om på og manipulert.   Han fortalt også at han har viet livet sitt til denne saken, mye på grunn av at han som ‘hjerne-forsker’ har sett på nært hold (vi snakker om microskop og andre tekniske apparater) hvordan cellestrukturer forandrer seg under påvirkning av forskjellige typer wifi-frekvenser. Han fortalte meg at han var skremt over det han så med tanke på at wifi-løsninger bygges ut i skremmende raskt tempo og at de som er mest sårbare utsettes mest, altså barna våre. 

Han fortalte meg også at han hadde ‘seilt i medvind‘ som en anerkjent forsker i mange år, men når han begynte å forske opp imot strålingsfare og kreft, skjedde det noe.
De økonomiske midlene til forskningen ble avkortet eller stoppet uten grunn, måten han ble behandlet på av ‘noen’ var skremmende.  Han sa at når det gikk opp for ham at alt dette var et ‘spill‘ fra telekomindustriens side,  så tenkte han at dette må bare ut til folket.

bilde av Olle og megOlle Johansson har nå hatt over 2000 reiser rundt i verden og holdt foredrag om farene rundt dette med Wi-fi og kreft;  på konferanser og møter, på sykehus, for statsadministrasjoner, til og med i Vatikanet har han vært.  Så jeg spurte ham om han kunne komme til Gardermoen og si noe ord om jeg betalte flybilletten hans? Selvfølgelig, det ville han, så et par uker senere satt vi på et konferanserom på Radisson Blu Airport Hotell hvor han snakket i ca en time.  Her har du et lite 11 minutters utdrag fra dette intervjuet.  Klikk på disse lenkene:  

Intervju med Olle Johansson

Elektrotåka – ny helse- og miljøgift

Dette syntes jeg var litt rart men allikevel gøy!  Jeg hadde aldri klart dette før med mine angst nevroser og nerver, men med et og et halvt års livsstilsendring så er selvfølelsen og den indre roen på vei tilbake!  For meg og Anita bare nok et bevis på at det vi driver med nå funker!  

Jeg ringte ham nå for noen dager siden igjen for å slå av en prat.  Han var noe nedslått.  Grunnen var at han plutselig var blitt oppsagt av Karolinska institutet.  Var var grunnen til det?  Han hadde fått beskjed om at stillingen hans var overflødig!  Han har siste årene hatt svært mye å gjøre og folk kontakter ham fra fjern og nær for å få ham til å holde informasjonsmøter rundt forskning på dette temaet.  Nok et eksempel på at ‘noen trekker stille i trådene’ for å fjerne all fokus på noen som forhindrer storkapitalen i å tjene mer penger.    (I Del 5, kapittel 1 blir dette mer belyst, blant annet rundt tematikken – NRK folkeopplysningen

 Ja,  slike såkalte ‘nøytrale‘ dokumentarer fremstiller dette på en slik måte at det ser ut som om IT-industrien anstrenger seg for å utvikle og hjelpe folk til å få tryggere wi-fi utstyr, mens det i virkeligheten bare bygges ut og blir kraftigere og sterkere år for år, for det er her de store pengene ligger.  På kort sikt er jo dette lønnsomt for IT bransjen, men hva med barna våre, barna våre som allerede har begynt å kollapse – kan verdien av barna våre måles i BNP?

‘Kan verdien av barna våre måles i BNP?’

 

Som en kommentar til det; Å ha fokus på å hjelpe folk til å få et enklere og bedre liv har vel historisk sett aldri vært så veldig innbringende for industrien, tror jeg.   At tusenvis høyt utdannede forskere, leger,  politikere, utrykningspersonell roper varsko, nei, hvem legger vel merke til det? Ikke når media får munnkurv fra både  IT-industrien og også LMI.  Dette er sterke påstander selvfølgelig, men like mye en kjensgjerning!  Vi skriver en del om dette i del 5 som legges ut ganske snart.


Dette skjedde jo egentlig under 2 verdenskrig også, nazistaten gjorde alt for å lukke munnen på opinionen, slik at folk ikke skulle ha meninger om forfølgelse og massedrap.  De utnyttet folks manglende bevissthet og fikk det som skjedde til å se ut som om det var noe som bare måtte gjøres.  De få som hevet røsten ble raskt fjernet. Etter krigen sa mange; ‘dette visste vi ikke/ forsto ikke!’   Det handlet vel kanskje mer om menneskets ofte manglende evne (eller kanskje rettere sagt vilje) til å anstrenge seg litt mer for å se hele bildet.  Den gang som nå hvilte de seg sikkert trygt til tanken om at ‘de passer jo på oss!’  Da var det for sent for millioner av jøder, homofile, politiske forkjempere og Jehovas vitner, de var massakrert på nazistatens regning og bekostning. Da hjalp det lite for de døde og etterlatte med en fin minnestein med flotte inngraveringer.  Det er et uttrykk som sier at om du skal vite noe om fremtiden, så kikk på hva historien. Og hva har vi så lært av historien? Vi har lært at vi ikke har lært noen ting, nei,vi mennesker er ikke i stand til å styre våre skritt, står det visst et sted.   Men tilbake til våre dager igjen.

IT-bransjen sier også at de passer på oss, de tjener penger på å love oss frihet og et enklere liv,  hvem ønsker seg vel ikke det! Innerst inne vet vi alle at avhengighet i forhold til datateknologi skaper ikke frihet.  Det skaper problemer.  Blir bransjen tvunget til å bygge om nettet til et kablet nett, tjener de heller ikke så mye akkurat nå, det er jo akkurat nå det gjelder!  Men de har for mye å tape og er redd for rettsaker, akkurat som tilfellene med rettsaker mot tobakksindustrien, kan også nevne asbest saken, thalidomid saken , lista er lang.  Kikk på denne:

 Beklager at barn fikk misdannelser – NRK Urix – Utenriksnyheter og …

Kan egentlig IT-industrien snu? Nei, hadde de innrømmet at dette er helsefarlig, ville søksmålene stått i kø fra forsikringsselskapene. Dessuten ville jo dagens elektroingeniører og IKT forskere fremstå som idioter hvis de plutselig forandret mening etter tiår med påståelighet.  Derfor føler flere og flere reflekterte mennesker forakt, når de forstår at alt handler om grådighet etter penger, grådighet etter makt. 

 

Hadde telekomselskapene  skiftet kurs, hadde vi selvfølgelig ikke skrevet så mye negativt om dem!  Det gjør de ikke, de kjører over oss alle som en tiger tanks som ingen klarer å stoppe…


Mange politikere og leger blir også el-overfølsomme.  Kan nevne Gro Harlem Brundtland som har hatt denne lidelsen i over 20 år (kanskje en av verdens mest avbildede kvinner i forskjellige media, her et foto fra min egen pc-skjerm etter et rakt googlesøk.)  Wikipedia sier om henne:bilde av gro harlem

 Gro Harlem Brundtland

Alle vet jo hvem hun er, jeg visste derimot ikke at hun også hadde jobbet som assisterende overlege i Oslo Helseråd i perioden 1968–1974.  Altså, hun har legeutdannelse.  Ei dame som både har vært lege og statsminister gjennom mange år! Så når hun forteller dette selv – «jeg er el-overfølsom» – burde det ikke da ‘ringe noen bjeller’ hos folk flest, hun er vel ikke psykisk syk, eller?  kikk på intervjuet med henne:

Ex-WHO General Director Warns: «Wireless Technology has Health Effects There is no Doubt «

Hun  var Generalsekretær i WHO i flere år og har også hatt sine oppgaver i FN, sånn som jeg ser det kanskje en av de kvinnene i verden som har flest utmerkelser for sin innsats for de svakeste i vårt samfunn.   Begge disse organisasjonene som er laget for å trygge og hjelpe oss og våre barn, sier mye som støtter det som står i denne bloggen, men hva hjelper vel det når industrien er sterkere?  Nå har hun vært el-overfølsom i over 20 år. Om hun fortsatt er el-overfølsom vet jeg ikke, sannsynligvis er hun det.  Hadde hun frontet denne saken i Norge, hvor lenge tror du hun hadde blitt tatt seriøst da? 

I følge Statens strålevern, så klassifiserer de Gro Harlem Brundtland til å være psykisk syk!   Syntes du dette er greit?


Får du en slik antenne eller basemast montert på eller nært boligen din, får du i tillegg til faren for å kunne bli syk, en lavere verdi på boligen din, dette blir mer og mer tydelig i følge en del meglere, meglere som heller ikke tør å si dette høyt grunnet konsekvenser.

Heldigvis har det enkelte steder begynt å dukke opp wi-fi master som ser ut som grantrær!  For de dummeste blant oss betyr dette i praksis at de kan slappe helt av!  Selv den dummeste blant oss vet jo at grantrær bare er sunt!  Eller forteller det mer om de som står bak dette?  Hvis ikke disse boksene utgjør noe fare, er det da nødvendig å kamuflere dem, jeg bare spør?  Jeg vet ikke, jeg bare leser denne kjedelige bloggen sammen med colaen min og smågodtet mitt – nam nam!


Det er virkelig tøft å bli stemplet som psykisk syk når man har en fysisk allergi mot strøm.  Det er tøft for de som får det og det er slitsomt for de som lever sammen med el-overfølsomme, for de må jo hele tiden ta hensyn. Neste innlegg vil ta for seg den problematikken.  For min egen del så har jeg funnet løsningen og både Anita og jeg er sjeleglade for at mitt el-overfølsom mareritt er over.  

Få kroppen i balanse igjen, så vil kroppen bedre takle denne fysiske påkjenningen mot kroppens celler og strøm/energi systemer. 


 Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny