(Oppdatert 2518.09.2017  –  oppdater siden før du begynner å lese )

Har du hørt om det Cirkadiske system? Det er egentlig legeordet for døgnrytmen vår.

  Døgnrytme – Wikipedia   

Når vi sover går kroppen vår over i en slags hvilemodus, akkurat som en pc som settes i denne funksjonen, den er ikke avslått, den kopler bare av de mest vitale systemene slik at den sover, helt til du vekker den igjen. Sånn er kroppen vår også bygd, når vi sover – hviler kroppen, nullstiller seg og oppgraderer cellene i kroppen.  Et fantastisk system!

Bilderesultat for diskoppryddingAlt liv er egentlig bio-elektriske ‘maskiner‘ med mange bioelektriske kretskort, kjølevifter, brytere, termostater ect – litt enkelt sagt, selvfølgelig.  (Det alt liv har felles er det høyst komplekse DNA som i oppbygning er helt identisk på all levende materie). Så alle de sanseinntrykk vi har fått gjennom hele dagen blir automatisk sortert i dette automatiske softwaresystemet, slik at viktige og mindre viktige hendelser havner i forskjellige mapper i hjernen og i ryggmargen. Vel og merke om vi får den søvnen vi trenger, vi snakker om antall timer og også søvnkvalitet. Det litt skumle i denne sammenheng er at wi-fi, altså ikke-ioniserende stråling, som for eksempel en trådløs router som står i stua di, sender frekvenser som går tvers gjennom kroppen din når du sover. Dette gjør at når du ligger der og ikke får sove, eller når du sover, så klarer ikke kroppen å tune seg selv ned i den Hz (Herz) den skal ha for å sove dypt nok til å ‘ta diskopprydning/ defragmentering’ (dyp søvn kan komme som nevnt tidligere ned i 1,5 Hz).  Grunnen er så enkel som at routeren i stua di sender en strømfrekvens gjennom kroppen din som er flere milliarder ganger raskere og kraftigere enn frekvensene i din egen hjerne.    

Når vi sover, kan  hjernefrekvensen komme helt ned i 1,5Hz (Herz) på det laveste, når vi er våkne og er stresset og sinte kan hjernefrekvensen komme opp i over 30Hz! Tenk litt over at strømnettet hjemme i stua di er på 50Hz og tett opp til den frekvensen kroppen vår har når den er mest stresset, forstår du da at strømnettet også påfører cellene våre stress?

 

Å si at; «dette tror jeg ikke noe på«, blir vel ca like dumt som å si at; «jeg tror ikke at livsstilen min påvirker helsa mi.»  Da handler det vel mer om at man ikke ønsker å erkjenne dette fordi det da vil kreve noe av oss – og det har vi ikke lyst til!

Det er flere og flere som forstår dette og kabler nettet hjemme og opplever å få sove bedre.

Kroppen har et finurlig system for å få dette til, den produserer et hormon som av mange kalles et søvnhormon, melatonin.    Det er som et mildt sovemiddel som gjør at immunforsvaret styrkes. Bilderesultat for melatoninKroppen trenger melatonin for at cellene selv kan resette seg/komme seg igjen mens du sover, men melatoninproduksjonen synker dessverre når en mobil ligger på nattbordet selv når den ikke brukes, eller hvis en trådløs router står på i nærheten. Enkelte typer klokkeradio ved siden av sengen kan også gi samme negative helseeffekt.  Grunnen til det er at elektromagnetiske felt, (ioniserende stråling) også kalt EMF, senker produksjonen av melatonin i kroppen.  Mange får derfor dette søvnhormonet på resept av legen sin og tar derfor melatonin i kapsler, tabletter eller pulver for å få sove, så vet de ikke at en av grunnene til at de ikke får sove skyldes blant annet EMF.

Melatonin – Wikipedia

Når man tar tilførsel av melatonin på oppfordring fra legen, reduseres kroppens egen produksjon og man blir avhengig av å tilføre dette hver kveld.  Det er smartere å kable nettet og legge mobilen lenger unna sengen og i en periode kjøpe og innta en aminosyre som fremmer produksjonen av melatonin. Den heter tryptofan og hjelper kroppen til å produsere mer serotonin (mer lykkehormoner) og melatonin (mer søvnhormoner.)  Her får du kjøpt tryptofan billig fra utlandet:

 L-tryptofan 500 mg – kjøpe

Kvinner får ofte brystkreft når de ikke produserer nok melatonin på grunn av stråling som setter ned produksjonen. Kvinner som har kreft har ca. 90% mindre melatonin i kroppen.  Det er ikke kreften som er den store miljøfienden – det er frie radikaler som oppstår i kjølevannet av blant annet wi-fi, cellene i kroppen vår opplever dette som stress.  Andre elementer som bekymringer, frustrasjon, savn etter noen man er eller var glad i, dårlig luftkvalitet, maten vi spiser, ect. spiller selvfølgelig også inn.  Frie radikaler skiller ikke mellom dette, det er som et ‘grådig udyr‘ som angriper alt den kommer over.  Ordet frie radikaler har vi skrevet om og forklart i Del 5.4. Betraktninger siste månedene.


Hva tror du skjer over tid når cellene våre ikke får hvile? Belastningen på cellene og dermed også kroppen øker,  symptomer på sykdom viser seg, noen får også kreft, spesielt de som allerede har en usunn livsstil i form av usunn mat og et hus fullt av slike ‘såkalte‘ innovative løsninger med Wi-fi.  (se eksempelet med ‘Bjørn‘ i Del 3.5. Smerte- og kreftbehandling!

På nyfødte barn slår hjertet fortere under påvirkning av wi-fi og er vel god nok grunn til ikke å la barnet ligge inntil en trådløs router. Voksne folk får hjerteurytme i nærheten av en trådløs router, noe jeg selv alltid erfarte i nærheten av en router.  De første årene med el-overfølsomhet forsto jeg det ikke; nå vet jeg så altfor godt at dette er et faktum!  Det kommer en del ny informasjon om smartmålere i Del 4.6. Moral og Samvittighet?

Fikk «smart» måler – endte med flimmerhjerte, pacemaker og hjertestarter

«Smartmålere»: påvirker hjerterytmen

«Symptomer på sykdom starter ikke i en viss alder, den starter den dagen kroppen får for mange belastninger den ikke klarer å behandle eller takle

Stråling hemmer også vitamin- og mineralopptaket i kroppen fordi det hemmer de elektriske signalstoffene som opprettholder et godt stoffskifte.  Mange ler av det jeg skriver om nå, men spør cellene dine, de forandrer seg når de blir utsatt for denne typen teknologisk frekvensstråling. Vi kan sammenligne det med å sole seg om våren, de fleste vil si; «jeg merker ingen ting!»  Vit at hudcellene dine merker det. Summen av alle forgiftningene, e-stoffene, forgiftninger i maten, kjemiske hudkremer, wi-fi, ujordet strøm ect. er at det blir mer giftbelastning enn kroppen selv kan absorbere og behandle. 92Også dette med stråling er en gift som stresser cellene, jeg tipper at over 80 % av Norges befolkning har utslag av el-intoleranse på cellenivå og det eksploderer nå i omfang verden over siden det trådløse nettet bygges ut i stor hastighet.

Smart å innse: trådløs kommunikasjon dreper celler i stor stil


Vi leste i et fagblad at hjernen begynner å forbrenne glukose allerede 15 minutter etter at man begynner å ringe med en mobiltelefon.  Vi snakker ikke om å spise ei brødskive med brunost; vi snakker om å ta en telefon – uten brunost!  En telefonsamtale som påvirker hjernen kjemisk?  Det høres rart ut, men dette er forskning og iakttagelser av cellestoffskiftet, utført på kjente laboratorier.  Hvem lager så mobilene som vi og barna våre skal bruke?  Hvis det er kirurger og leger som bygger dem – kan vi kanskje føle oss trygge, men – nei, det er ingeniører med gode lønninger og ingen faglig kompetanse innen biologiske effekter.  Bilderesultat for grådighetDet positive er jo selvfølgelig at disse ingeniørene får godt betalt av mobilindustrien, og hvis du skriver et brev til  disse ingeniørene, vil de sikkert dele litt av superbonusene sine med deg!

 

Eldre mennesker har langsommere cellevirksomhet enn yngre mennesker – det er derfor de yngre som får det store trykket – også fordi yngre mennesker bruker mobiler mer, altså den gruppen mennesker som i utgangspunktet som naturlig er mest belastet eller utsatt for dette.  Tenk  også på at når vi snakker om stråleskader fra mobiltelefoner, så gir radioaktiv stråling fra både plutonium og uran samme utseende på cellenivå som stråleskader. Likheten er at det blir flere mastceller. Så gøy, eller?

mastcelle – Store medisinske leksikon

Vi har tidligere skrevet i del 2, kapittel 1 at de røde blodcellene forandrer seg under påvirkning fra wi-fi.  Vi kommer mer inn på hvordan wi-fi påvirker kroppen på cellenivå i senere kapitler.   Folkets strålevern sine sider har de en lenke hvor et laboratorium filmet følgende. Jeg skal selv ta dette eksperimentet og legge det ut senere.  Kikk på denne linken om du vil og se hva som skjer;       

 Shocking «Smart» Meter Effects On Human Blood – YouTube

Hva med amalgan da, det påvirkes vel ikke av wi-fi, om jeg tør spørre? Vi skriver om både kvikksølv og rotfyllinger i Del 3.5b som legges ut snart.  Vi begge har akkurat gjort noe som gav oss et lite sjokk – dette er det viktig at du leser om du er på vår alder!  Du vil garantert sjekke opp dette når du skjønner hva vi mener.

WiFi + amalgam = ingen god miks


Hva skjer i når man bruker mye mobil og wi-fi i bil?  Jeg har selv gitt beskjed til mine venner som sitter på med oss om å slå av mobilen eller sette den på flymodus.  De fleste er såpass voksne og viser respekt ved å slå den av.  Så har vi de som setter den på lydløs og gir blaffen.  Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har bedt folk om å ta det alvorlig, og enkelte har blitt både flaue og paffe når jeg forteller dem at «unnskyld, men skulle ikke du skru av den telefonen – jeg får vondt i kroppen!!!»   Veldig mange forstår ikke hvorfor mobiler stråler mer i bil og at vi som er syke av dette merker det; her får du vite hvorfor!

 Mobilbruk i bil? Hvordan funker det?

Hva om man blir dårlig i bilen uten noen mobiler som står på?  Jeg veit det høres dumt ut, men skal man ingnorere en mulig fare bare fordi det er blitt så mange av dem?  Tidligere skjønte jeg ikke dette selv; nå forstår jeg det utelukkende fordi jeg selv har vært så hardt rammet. Da jeg var på det sykeste, kjente jeg strømmen fra vær eneste lyktestolpe jeg passerte på motorveien.  Og hver gang vi kjørte forbi en mobilmast (usynlig i terrenget) skjedde det samme – SMERTER I KROPPEN! Når jeg sjekket med Finnsenderen.no på nettet, fant jeg ut at der jeg fikk verking i kroppen sto det alltid en antenne. Det er ofte vanskelig å sette seg inn i noe man aldri har blitt berørt av selv.  Kanskje du også får denne lidelsen en dag, da må jeg bare ønske deg velkommen inn i et smertehelvete du gjør alt du kan for å komme deg ut av.   Kikk på denne:

FINNSENDEREN

Noe du neppe visste om bildekk

ALS og avmagnetisering av sommerdekk? Hæ?!

skal man ignorere en mulig fare bare fordi det er blitt så mange av dem?


Det var litt om oss mennesker, hva så med naturen og dyreverdenen? Reagerer de på noe av dette? Det vi i alle fall vet er at enkelte fugler har et innebygd wi-fi system slik at de ‘ser‘ et elektromagnetisk kart i landskapet og når det er  mye EMF der de oppholder seg, flyr de vill, finner ikke frem dit de skal, føder misdannede fuglunger og blir også sterile.  Flere og flere iakttar også blant annet at når villgjess passerer over himmelen i sin spesielle v-formasjon,
Bilderesultat for gjess v-formasjonså løser v-formasjonen seg plutselig opp mens gjessene kommer med høye skrik. 10-15 sekunder senere er alt som før og de flyr elegant videre. Rart at dette bare skjer når de passerer telekomselskapenes såkalte basemaster som sender ut wi-fi signaler!  Det kommer av at villgjess har sensorer i nebbene som sender ut små wi-fi signaler;
vi snakker om strømsignaler Bilderesultat for gjess v-formasjoneller frekvenser mellom 500Mhz – 10 Ghz, – det samme som våre trådløse nettverk, – som gjør at de kan fly så perfekt i formasjon, men disse signalene er så små og også så sårbare at det skal lite til før dette systemet settes ut av spill.

VGs «Fakta om fugletrekk» – og elektromagnetiske felt

Ved eksperimentelle forsøk på mus har det vist seg at 5 generasjon mus ble sterile ved eksponering av wi-fi, og de lever kortere om de utsettes for wi-fi. Forsøksdyr kan ikke underholde seg selv med trådløs teknologi, de lyver ikke og er ikke smarte nok til at vi kan påvirke dømmekraften deres.   


Blant fiskestimer og også blant insekter opplever forskere akkurat det samme, der det er trådløse sendere får avkommet til disse defekter på sitt DNA . Du har kanskje lagt merke til den radikale nedgangen i insekter de siste somrene; så tenker du kanskje…. så deilig!  Men så tenker vi kanskje ikke over at biene gir oss nesten all mat som finnes på denne kloden fordi de bestøver blomstene som skal bli maten vår! Kikk gjerne på denne artikkelen om bier;

  Bier og humler gjør en livsviktig jobb. Nå er hver tiende art truet …

Veldig mange skapninger bruker de samme frekvenssystemene som fugler, fisker, insekter og også pattedyr, derfor kan de også ofte merke det når det f.eks kommer uvær, torden eller jordskjelv.  Grunnen til det er at de har innebygd de samme systemene i kroppen, såkalte frekvenssystemer, og jo mindre de er, for eksempel insekter, jo mer sårbare er de overfor slike strømfrekvenser eller elektromagnetiske felt som telekommunikasjonsindustrien bygger ut. Du har helt sikkert også hørt historier om hvordan dyr i forkant av en tsunami eller et jordskjelv flykter, grunnen er at de værer slike ting gjennom sansene.

«Forsøksdyr kan ikke underholde seg selv med trådløs teknologi, de lyver ikke og er ikke smarte nok til at vi kan påvirke dømmekraften deres.»   

På samme som fugler og dyr berørt blir til og med trær berørt, de har mindre elektrisk aktivitet om natten og er avhengig av å hente seg inn igjen i denne ‘hvilefasen’, de påvirkes også av stråling. Bilderesultat for ask tre Følgende er hentet fra Einar Flydal sin blogg:

«Under vises to diagrammer som viser små elektriske spenningsvariasjoner i en ask (et treslag), målt over to døgn i et nederlandsk universitetslaboratorium. Grafen viser rette streker – altså enda mindre elektrisk aktivitet – om nettene: først slutten av en natt til venstre, så en dag, så en natt midt i bildet, så neste dag, og så litt av en natt helt til høyre. Selv et tre har altså en slags søvn nattestid da det skal hente seg inn, på samme måter som mennesker, bier og andre skapninger.

Fig. 1: Ask: endringer i elektrisk potensiale i stammen målt over to døgn

Hva skjer når man utsetter asken for mikrobølge-kilder? Det ser du på fig. 2: Der har man slått på og av en trådløs ruter (WiFi), en FM-sender, en UMTS-sender (3G mobil), og en TV-sender (DVB-T). Senderne står på i starten og slutten av de to døgnene, men er avslått ett døgn innen den røde ramma. Tidsskalaen er som over: en rute per time. Det cirkadiske systemet forstyrres, så kommer rytmen delvis på plass, men rekker ikke å falle på plass før senderne går på igjen.

Fig. 2: Ask: resultat av at mikrobølger slås av og på».    Resten av artikkelen ligger på hjemmesiden hans, der finner du MYE informasjon om forskning og også hvordan telekomindustrien jobber og ‘trekker i tråder’ i forhold til Statens strålevern og myndighetene.  Her er lenken:

 Facebook på nattbordet, antennen på veggen – og trærne?


Det var litt om hva bekymrede forskere observerer i naturen.  I andre enden finner vi de som kun er opptatt av å spre tvil slik at industrien deres kan selge flere mobiler, nettbrett, ‘medisiner‘ og andre ting vi forbrukere ‘må ha’.  Det finnes til og med forbund som har ansatte som får betalt for både å skrive nedsettende om andre og også kontakte folk på telefon og epost, kun for å kverulere, skape tvil, usikkerhet og frykt.  Tormod Holt har på grunn av boka si ‘Powered by nature’ opplevd mye av dette.  Han skriver forøvrig også om dette temaet – stråling!  Da er vi vel egentlig inne på moralen og paradokset oppe i alt dette,  for vi har nå bare denne ene lille jordkloden å bo på, men det kommer vi inn på i et senere innlegg.  Har du hørt uttrykket føre var‘?  Neste kapittel vil belyse det nærmere!


Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny