Frekvenser?

(Oppdatert 16.04.2018  –      oppdater siden før du begynner å lese!)

Nå har vi skrevet oss varme på legemidler og psykiatri.  Dessverre er det mye som ikke er bra, men når det er sagt vet vi jo også at det finnes mange gode behandlingsformer og medisiner som har gitt mange syke mennesker et bedre liv.  Så poenget vårt er for all del ikke å ‘skyte fra hoften‘ mot all etablert konvensjonell medisinpraksis.  Målet vårt er snarere å sette søkelys på ting som er opplagt galt og som vi kan gjøre noe med – eller rettere sagt beskytte oss mot!  Tanken vår helt fra starten har også vært at vi alle er ført bak lyset og at vi alle dermed trenger å  utvikle en sterkere bevissthet.  Neste gang er det kanskje du som står der med barnet ditt og trenger hjelp på et legekontor eller et sykehus.  Kanskje du da er litt mer bevisst når du er i samtale med en lege eller spesialist?  

Del 4 kommer inn på en del ting som som egentlig er nøyaktig det samme som vi ser i medisinindustrien, nemlig manipulering og strategi fra industriens side,  mørke kapitler i historien som vi ønsker å trekke frem i lyset.  Noen av de som leser denne bloggen vil syntes at dette er interessant, andre vil bli skeptiske.  Hadde vi vært blottet for erfaring rundt disse tingene, er vi redd for at vi også hadde funnet oss noe mer behagelig å lese, for det vi går ut med nå er kontroversielt.  Temaet i Del 4 er telekom- / wi-fi / mobil-industrien,  du forstår mer etter hvert som kapitlene legges ut.  


 Jeg tenkte jeg kunne gå litt tilbake til det jeg og Anita opplevde underveis på denne ‘reisen‘.   Det som gjorde at vi begynte å forstå mer av vår egen helsesituasjon, var at jeg var el-overfølsom mot strøm. Da vi leste og forsto hva pH egentlig er, at det er med på å regulere strømmen i kroppen, øynet vi håp og vi leste oss opp på dette fagområdet. Videre gjorde vi alt det boka sa vi måtte gjøre. Hva erfarte vi?  Anita forteller det vi opplevde;

127«For tre år siden startet vi opp med noe som blir kalt bioresonans.  Jeg hadde hørt så mye om det, og ville gjerne prøve det ut på Johnny. Det er et apparat som de fortalte sendte frekvenser inn i kroppen og rettet opp strømenergien i cellene våre. Apparatet kunne også finne ut om man var allergisk mot eller intolerant for  matvarer, hudpleieprodukter, helsekost, ja, det meste vi omgir oss med. Behandleren bekreftet også Johnnys intoleranse mot strøm, mens jeg hadde ingen utslag på det når jeg fikk prøve, så vi forsto jo at dette ikke var noe tøys. Og alle de allergiene både jeg og Johnny visste vi hadde fra før av, de dukket jammen opp på skjermen hennes som intoleranser eller allergier, helt utrolig! Dette skjønte vi ingen ting av for å være helt ærlig, men det vi så var jo at det hadde stor effekt på Johnny, han mistet de fleste av intoleransene og allergiene sine av denne behandlingen, han ble også mer rolig inni seg og friskere, også friskere overfor el-ovefølsomheten sin. Så vi reiste dit en gang i måneden i ca to år, mener jeg. Det vi opplevde, var at han ble vesentlig friskere, men på et tidspunkt flatet det liksom litt ut og den helt store effekten ute ble så vi kuttet det ut, vi skjønte ikke hva som var grunnen til det.

En stund senere kom vi over boka ‘Powered by nature‘,  leste den og kjøpte en del ting som skulle gi oss mer av disse rare pH tingene, og vi må jo bare innrømme at vi var skeptiske i begynnelsen også til dette. Vi kjøpte blant annet et såkalt Detox fotbad,bilde-av-detox-fotbad  som etter sigende skal rense kroppen og også tilføre kroppen store mengder negative ioner, hva nå det var for noe. Jeg for min del merket stort sett ingen ting av dette; for Johnny sin del var det mer en ubehagelig opplevelse – han fikk små, elektriske støt! Vi ringte så til selgeren, han hadde ikke hørt om noen som hadde erfart dette. Hm… tenkte vi, er det fordi Johnny er intolerant mot strøm han opplever dette?

Fordi Detox fungerer som en liten batterilader som sender ut likestrøm (DC) virket jo det logisk, tenkte vi. Han fortsatte imidlertid med dette badet, og merkelig nok så ble disse støtene gradvis borte og det ble jammen allergien også, sånn i forhold til hvor ille det var tidligere. En periode glemte vi detoxen, det var så mye annet som tok tiden vår, men da kom jammen strømallergien hans tilbake. Da husket vi Detoxen igjen og tok den frem igjen, og merkelig nok forsvant mesteparten av plagene hans igjen.  

Vi hadde også kjøpt oss også denne enkle mekaniske vannionisereren to måneder tidligere som vi gjennom boka forsto gjør mye mer enn bare å rense vannet, og det var da vi på alvor forsto at nå skjer det noe med kroppen vår som vi ikke har opplevd før.  Bänkmodell vattenjonisator VITJohnny merket blant annet at han kunne urinere  normalt igjen etter å ha begynt å få  prostataproblemer. Vi begynte også å forstå at det måtte være en sammenheng, en lenke mellom den Mora Super maskinen på det behandlingssenteret og dette Detox fotbadet, fordi Johnny opplevde nøyaktig de samme tingene i kroppen av disse to behandlingene. Han ble mye roligere, han fikk færre allergier og ble mer harmonisk.»

 

 At NASA ROMFART i USA bruker den samme type teknologi til sine astronauter etter en tur i verdensrommet, som egentlig er en videreføring av homøopati / Bioresonans, gjorde oss bare enda mer sikker på at her hadde vi funnet noe veldig interessant og viktig!  Denne teknologien brukes også av leger i Olympiatoppen – på toppidrettsutøvere her i landet som skal prestere bra internasjonalt.  De bruker de beste maskinene til å ‘fintune’ eliteutøverne slik at  de skal prestere bedre.  Vi prøvde en slik maskin nå nylig, resultatet av det var sjokkerende og bekrefter det vi går ut med.   (vi skriver om det  i et senere innlegg)  

Vi skjønte også etter hvert at slik alternativ medisin med sine behandlingsapparater snakkes det jo negativt om kun på grunn av markedskreftene, de blir rett og slett en for sterk konkurrent i et land hvor legemiddelindustrien står så sterkt. Jeg hadde sikkert tenkt det samme om jeg hadde sittet i strategiavdelingen i en eller annen legemiddelkomite, jeg hadde nok tenkt; ‘hvordan bli kvitt konkurrentene?  Jo, vi starter en stille bakvaskingskampanje, og vi starter med å så tvil!  Det var lurt’!  Og sånn er det jo i dag i mange forskjellige typer industrier, man fremmer ens egne produkter mens konkurrerende produkter fremstilles som dårligere på en eller annen måte.  

Det var starten på alt, og det var da vi på alvor fulgte opp alle de tingene Tormod Holt sa vi måtte gjøre. Som jeg har sagt tidligere; hadde vi bare skjønt alt litt kjappere, og gjort ting fortere hadde vi fått raskere resultater!   Men det tar tid å omstille seg, det er tross alt snakk om å forandre livsstil totalt.»

Ja, det viste seg å være en link mellom mikrostrømsbehandling og detox fotbad, og det var som du sikkert nå forstår blant annet tilførsel av negativt ladede elektroner (ioner som vi snakket om i Del 1) Bilderesultat for detox fotbad Negative ioner eller høyere pH gjør enkelt fortalt at kroppen lettere selv kvitter seg med mikroorganismer og avfallsstoffer i blodet vårt.

Detox fotbad gjør det i hele kroppen, mens mikrostrømsbehandling gjør det mer selektivt. Vi snakker nå om frekvensbehandling  som påvirker samspillet mellom atomer og molekyler på cellenivå. Både boka ‘Powered by nature’ og ‘PH miraklet snakker om de nøyaktig samme tingene, sagt på to forskjellige måter. For de som fortsatt ikke ser sammenhengen, så er homøopati, bioresonans, kvantemedisin og mikrostrømsmedisin på en måte akkurat det samme, det er frekvensbehandling som justerer eller styrer strøm-/energifrekvensene i kroppen vår.  Etter noen telefoner fortalte to erfarne behandlere meg at å si dette høyt var som å ‘banne i kirka‘ fordi konkurransen er så stor mellom disse aktørene også, men at dette var et faktum.

Vi kan egentlig sammenligne disse behandlingsformene med analyse-/diagnoseapparat og tuning/chipping på bil som scanner eller leter etter signalfeil i bilens elektronikkretser.   Ja, AnitaFeilkodeleser PRO og jeg forstår nå at dette er tilfelle, siden vi har satt oss godt inn i dette og  jeg selv  bruker diagnoseapparat på min egen bil.   På bildet ser du diagnoseapparatet mitt, kjøpt på Biltema for 1000,- kroner, et apparat som har spart med for tusenvis av kroner og mye bry fordi det leser av feil  på bilens elektronikk og i tillegg resetter det elektroniske anlegget i bilen.  Når apparatet leser av feilkoden på bilen, kan jeg enkelt google selve koden på internett og får som regel svar på hvor feilen sitter (vel og merke om det er en elektrisk del eller det sitter en sensor på delen som som gir et signal på feilkode.)  Det fungerer på bilmodeller fra 1998 til 2006 med OBD2 uttak, et fantastisk apparat!  Merkeverkstedet sa selvfølgelig at det ikke var til å stole på, men de taper jo penger på at folk gjør dette selv.  En slik enkel diagnosetest på et verksted koster ofte fra 500,- til over 1500,- på et merkeverksted.  Strategi!


For å forstå hva mikrostrøm eller frekvenser dreier seg om, så må vi forstå hvordan alt i universet, ja all materie er satt sammen.  Alt i universet er sammensatt av forskjellige grunnstoff, de omtales også blant annet som mineraler (en stein er for eksempel satt sammen av et eller flere mineraler eller grunnstoff).  32Så kommer det litt interessante som gir mening i denne sammenhengen;

 alle disse forskjellige grunnstoffene ‘vibrerer‘ eller har sin egen frekvens eller strøm-frekvens (Hz). 

(husk det vi tidligere har sett på, at ioner er det samme som atomer som er +/- elektrisk ladet og som har sin egen frekvens).   Så all materie har en frekvens i seg på atomnivå, alle forskjellige mineraler eller grunnstoff vibrerer på en eksakt frekvens.  

Hver celle i kroppen har også et svakt elektromagnetisk signal med et frekvensspekter basert på de molekylære svingningene i cellemembranen. Så når det oppstår et problem i kroppen vil resonans- frekvensene forandres der problemet har oppstått. Hvert organ i kroppen har også sin frekvens,  skadelige virus og bakterier har også sine spesifikke frekvenser.  Til og med de forskjellige følelsene vi har, har forskjellige frekvenser, for det er slik atomene, byggesteinene til all materie er bygget opp. Tanker og følelser ‘kjører‘ på forskjellige frekvenser, hjernens frekvenser svinger fra ca. 1,5 til over 30 Hz, fra dyp søvn til eksplosivt sinne!  Altså;

  1. Atomene vibrerer på sin frekvens
  2. molekylene som er satt sammen av atomer, de har også sin særegne frekvens
  3. organene i kroppen vår som igjen er satt sammen av molekyler har sin egen frekvens og alle organene våre har forskjellig frekvens. 

I følge enkelte bare tull, ifølge lærepensumet på mange universiteter – et faktum.  Slik er det bare, det er ren vitenskap, og som vi vet er enkelte typer frekvenser, altså enkelte typer grunnstoff,  skadelige for oss mennesker.  Vi kan nevne plutonium Plutonium – Wikipedia og uran Uran – Wikipedia  som vi vet har frekvenser som kan gi oss celledeling og kreft.  Vi kan også kalle det stråling.  Kikk på denne linken;  Periodesystemet – Wikipedia

Alle planter – frukt, grønnsaker og bær er også sammensatt av grunnstoff med sine frekvenser, frekvenser som vi mennesker må ha for å opprettholde en god helse. 

Egentlig så kan vi si det så enkelt som at mikrostrømsmedisin er frekvensbehandling og kan ‘tune‘ eller ‘fininnstille‘ frekvensene i kroppen vår, i og med at vi mennesker også er satt sammen av forskjellige grunnstoff med sine særegne mikrostrømsfrekvenser.   Dette er selvfølgelig vanskelig å forstå når man aldri har lest om det før, men vit at da vi satte oss godt inn i dette, forsto vi etterhvert at disse tingene er vitenskap, men selvfølgelig tung vitenskap. Vi skal prøve å forklare litt om dette,  for dette handler jo egentlig om strøm, strømfrekvenser eller energi. Dessverre blir dette fremstilt som kvakksalveri og humbug i avisene og media generelt.  Men som vi nevnte lenger opp på siden så brukes disse hi-tec apparatene av leger i Olympiatoppen toppidrettsutøvere her i landet som skal prestere bra internasjonalt.   Dette skrives det aldri noe om i avisene, vi kommer inn på grunnen i Del 5.

«Er det ikke litt underfundig eller merkelig at disse apparatene er gode nok for toppidrettsutøvere, men ikke for vanlige folk som deg og meg?»  

Det finnes apparater som man kan kjøpe, f.eks. Home Wawer, som kan programmeres til de frekvensene man vil jobbe med.  Her er en lenke til det:

Behandlingsreaksjon – Uno Vita AS – Klinikk for Integrert Medisin


En annen ting vi fant ut var at en blodprøve hos fastlegen kan måle referanseverdiene på blodet, hos en mikrostrømsbehandler kan man også måle dette uten å ta blodprøver, visste du det?  Den største forskjellen er at fastlegens referanseverdier er så vide og store at du nærmest er ‘skinndau’ før legen sier at noe er galt.  Dette kan jeg skrive med god samvittighet fordi jeg selv – som jeg skrev tidligere i bloggen – har opplevd dette flere ganger, det er det mange som opplever.  En annen forskjell er at hos legen forteller dem deg ikke noe om du har lavt opptak av et vitamin eller mineral.  Som du sikkert selv har erfart, så gir de deg en resept.   Hos en god mikrostrøms-behandler (vel og merke en som ikke bare er opptatt av lommeboka di) forteller de deg eksakt hva kroppen din mangler eller er overbelastet av.  Dessverre er det for få behandlere som er gode nok til å bruke disse maskinene på rett måte, fordi de ser mer et kundeforhold enn de ser det å hjelpe pasienten til å bli selvhjulpet, da mister de jo kunden.  Mange alternativbehandlere føler seg dessuten overvåket eller forfulgt av myndighetene.  Sier en terapeut for mye til deg og meg og dette ‘lekker ut’, er det det samme som å miste bevilgningen til det de jobber med.  Dette sier alle de terapeutene jeg har snakket med, uten unntak.


Mikrostrømsmedisin vet vi også  kan drepe kreftceller og også virus og bakterier som f.eks. hepatitt, gonore HIV, rett og slett ved å angripe den spesifikke frekvensen disse sykdommene/livsformene virker eller lever på. I Norge er det ikke lov å informere pasienter om dette, og behandlere som driver slik praksis mister bevilgningen til å kunne ha et slikt helseforetak.  

I mange andre land brukes dette  i stor skala på sykehus  hvor disse apparatene blir sett på som særdeles viktig i forhold til å redde liv ved under akutte ulykker.  Pasienter som kommer akutt inn på sykehus legges mange steder først på frekvens/mikrostrømsmatter som opprettholder oksygenopptak og tilbakestiller celleaktiviteten slik at pasienten skal ha større sjangs for å overleve uten unødvendig store skader.  

Merk deg det;  Hva gjør mange Nordmenn når de får kreft eller andre livstruende sykdommer?  Jo, de reiser til Danmark, Tyskland eller andre land nettopp for å få slik behandling, og mange overlever på grunn av dette.  Bakdelen med denne type behandling for den Norske skolemedisin er dessverre at det ødelegger for den etablerte farmasøytindustri i Norge siden dette er en konkurrerende type industri.


Utfordringen med disse behandlingsformene som er nevnt ovenfor er derimot når folk har helt feil livsstil og nekter å gjøre noe med den.  De liksom fortjener cola, smågodt og en laptop på fanget døgnet rundt,  så det er begrenset hvor mye effekt disse behandlingene kan gi.   Om man f.eks. har fått i seg store mengder sukker i forskjellige former gjennom mange år, så jobber leveren vår infernalsk med å omdanne glukosen og fruktosen til energi og eventuelt fettsyrer.  Leveren er da i ferd med å utvikle leversykdom eller diabetes.  Så det som skjer litt forenklet sagt  er at leveren som i seg selv er en liten fabrikk, jobber så hardt og på feil frekvens at den har store problemer med å senke tempoet.  Da kan slik frekvensmedisin være til stor hjelp ved at slik behandling kan senke/øke (avhengig av behov) frekvenshastigheten på leveren slik at den begynner å jobbe normalt igjen.    Dette er egentlig frekvensbehandling svært enkelt sagt.  

Det forklarer også at denne formen for alternativ medisin eller behandling kan hjelpe,  men på et tidspunkt stopper helbredelsen ofte opp, man kommer ikke helt i mål.  Rett og slett fordi alt det vi spiser og drikker i vår moderne verden, wi-fi og alle bekymringene våre kan ødelegge den batterisyregode kjemien i og rundt cellene i kroppen vår,
akkurat som med et gammelt bilbatteri som er ødelagt.  Man kan lade og lade og lade med en batterilader, men toppeffekten på batteriet uteblir.  Disse forskjellige behandlingsapparatene er jo på en måte som ‘batteriladere‘, men hva hjelper vel det når ‘batteriet‘ (pasienten) ikke tar lading!   Merk deg det;

 «det var først når vi forandret livsstil og dermed forandret kjemien i og rundt cellene i kroppen vår, at denne type behandling fikk enorm effekt.»  

 


I neste kapittel vil du lese litt mer om hva dette med strømfrekvenser er, vi snakker da om stråling fra forskjellige ting som egentlig er nøyaktig det samme som det vi snakker om nå!bilde-av-wifi-mast

 


  Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny