(Oppdatert 23.12.2018  –   Oppdater siden igjen før du begynner å lese!)

5G = Negative helseeffekter – Avhengighet – Overvåking = Sykdom

 

Multimedia raser avgårde, med oss i passasjersetet og vi blir mer og mer stressetSamtidig blir vi mindre bevisst på hva som er av virkelig verdi her i livet.  For eksempel å rusle en tur i naturskjønne omgivelser.  Eller å besøke et eldre menneske, kanskje en ensom gammel mann?  Du sitter der i sofaen hans, hører klokka på veggen tikke og hører oppmerksomt med på historien hans.  Kona hans, som han var så glad i, har «reist,» og han sitter og forteller hvordan livet deres var i gamle dager.  Jo lenger du sitter der og prøver å få med deg detaljene i denne gamle mannens liv, jo mer føler du at det gir deg noe!  Du tenker i ditt stille sinn;  «Livet må ha vært spennende på den tiden!»   Plutselig ringer mobilen og du blir brutalt revet ut av den «virkelige verden» og er tilbake i fremtiden, året er 2018.  Du sjekker raskt notatboka på mobilen din og finner ut at du ligger etter skjema fordi du har en haug med avtaler og gjøremål.   Når du kommer hjem må du jobbe en times tid på pcen og  kjøre minstemann på trening.  Du kjenner hodet ditt koker!  Bilderesultat for stress

I 2018 koker hodet også av andre stressende elementer.  Vi har vært innom mange forskjellige temaer i denne bloggen som kan gjøre oss både slitne, utbrente og i dårlig form.  I Del 4 i bloggen vår begynte vi å skrive om hvordan stråling er en litt annerledes form for stress.  Mye annet i livet kan vi kople oss av eller holde oss unna, men stråling fra automatiske strømavlesere («smartmålere«) og basemaster (wi-fi) er det vanskeligere å unngå.  Noe som ytterligere vil gjøre deg og meg syke – og kanskje spesielt barna våre – er det nye 5G nettet som «noen» vi egentlig ikke vet hvem er, vil gi oss.   Flere og flere, fra menigmann til politiker, blir klar over de skadelige helseeffektene fra denne teknologien, men ingen klarer ikke å stoppe det!  Det finnes tusenvis av rapporter fra forskere verden over som forteller om det som skjer nå,  men som vi skrev i forrige kapittel; 

«Vi lever i et stressende samfunn hvor alt skal gå fort, hvor det er så mange inntrykk i hverdagen som tar fokuset vårt;  barn skal hentes og bringes, multimedia som kjører over oss med reklame, jaget etter karriere og penger, tv-serier totalt uten innhold og moral, mobiler som konstant skriker av sms-lyder,  interne konflikter i familier, stefamilier som ikke fungerer, sykdom, ect, ect.»  

Poenget vårt er at bakgrunnsstøyen i livet vårt er allerede så kraftig at vi nærmest ikke merker det hvis det dukker opp en ny kilde til støy eller stress!  Derfor tenker ikke folk flest over at disse «smartmålerne» gir oss enda dårligere livskvalitet! 

Derfor er de fleste av oss dessverre ikke klar over hva som er i ferd med å skje. For å si det ganskje så enkelt;  «Begynnelsen på slutten har startet.»   Kanskje litt kryptisk sagt, men denne teknologien er så farlig at den tar ikke sakte, men sikkert bare livet av oss, den tar livet av alt biologisk liv!   


  Biologi!

Trenger vi egentlig å skrive mer i dette feltet?  Vi tror vi har skrevet nok om skadeeffekter fra automatiske strømmålere og wi-fi i foregående kapitler i Del 4.    Men vi kan gjenta en nettside, et navn;  Einar Flydal.  Norges mest profilerte og utdannede mann i forhold til tematikken «helseskadelig stråling  Frem til forandringens vinder muligens kommer, er dette en nettside du bør følge hvis du vil vite mer eksakt hva som skjer biologisk sett, i kroppen din.  Kort fortalt – DETTE GJØR 5G MED OSS ALLE;

  1. angriper nervesystemet vårt, inkludert hjernen, noe som fører til utstrakte nevrologiske / nevropsykiatriske virkninger og muligens også mange andre virkninger. Dette angrepet på nervesystemet gir stor grunn til bekymring.
  2. angriper våre endokrine (dvs, hormonelle) systemer. Relevant i denne sammenheng er at de viktigste egenskapene som gjør at vi er funksjonsmessig forskjellig fra éncellede skapninger, er nettopp nervesystemet og de endokrine systemene. – Selv den enkleste planaria-orm trenger begge disse systemene. Konsekvensene blir derfor enorme dersom disse to reguleringssystemene forstyrres, og det er hårreisende å ikke legge vekt på det når slike virkninger påvises.
  3. produserer oksidativt stress og frie radikaler, som spiller sentrale roller i utviklingen av så å si alle kroniske sykdommer.
  4. angriper DNA-et i cellene våre, skaper enkelt- og dobbeltsidige brudd i cellenes DNA, samt oksiderte baser i cellenes DNA. Disse fører igjen til kreft og også til mutasjoner i kimceller, noe som i neste omgang produserer mutasjoner i seinere generasjoner.
  5. fører til økt forekomst av apoptose (programmert celledød). Apoptose er spesielt viktige som årsak både til neurodegenerative sykdommer og infertilitet.
  6. senker mannlig og kvinnelig fruktbarhet, senker mengden kjønnshormoner, gir lavere libido og økt forekomst av spontanaborter, og angriper, som nevnt, DNA-et i sædceller.
  7. forårsaker forhøyede nivåer av intracellulært kalsium [Ca2 +]i og til for hyppig kalsiumsignalering.
  8. Angriper cellene i kroppen vår slik at det oppstår kreft. Slike angrep antas å fungere kreftfremkallende gjennom 15 ulike mekanismer.

(Hentet fra første lenke;  Genetiker advarer om….)

 

Her er tre gode lenker for bedre å forstå hvordan 5G skader oss alle:

Genetiker advarer om at 5G er en alvorlig trussel

Forskere og leger krever at 5G-utbyggingen stanses

5G: Større fart og raskere artssammenbrudd


 

 

 Avhengighet!

Det er ikke bare biologisk skade på celler vi snakker om.  Vi snakker også om at multimedia skaper avhengighet i en størrelsesorden verden aldri før har sett!  Vi blir totalt overkjørt av lyder, visuelle effekter og «duppeditter» som egentlig gjør oss litt lobotomerte.  Sett deg godt tilbakelent i godstolen din og kikk på disse korte videoene.  Hvis du ikke ønsker å identifisere deg med hovedpersonene i disse kortfilmene – så ikke utsett livet ditt til i morgen!  

this will leave you speechless!

Bilderesultat for Before You Scroll Down, WATCH THIS! One of The Most Eye Opening Videos

Before You Scroll Down, WATCH THIS! One of The Most Eye Opening Videos5G overvåkning og microchip!

Hva tror du 5G nettet kan gjøre mer enn bare å gi et kjappere nettverk? Kikk på disse to videoene:

Bilderesultat for Shocking Pro RFID Chip Human Implants Feature on BBC1's The One Show!

En skremmende video om…….

Overvåkning med microchip – liker du det du ser?


  Strategi og agenda!

Hvorfor tror du det brukes så mye penger og midler på 5G?  Er det for at du og jeg skal få det bedre?  Her er noen tankervekkere (fra USA) som handler om alt annet enn å hjelpe folk.  Prøv å legge merke til hva som kommer frem,  ‘hvordan‘ enkelte av de som representerer 5G nettet, snakker, og på en litt finurlig måte er styrt av ‘noe.‘  Prøv å følge ‘trådene‘ bakover og legg merke til hvem som til syvende og sist står bak dette nettverket avbraincontrol.’ 

Bilderesultat for The TRUTH About 5G! - What You're NOT Being Told

What they don’t want you to know!

What You’re NOT Being Told

Take back your Power!

Det er svært interessant, men på en måte også skremmende.  Vi snakker egentlig om frekvensmaskiner (5G) som i feil hender, kan gjøre mer skade på det menneskelige genom enn noen av oss aner.  Etter selv å ha testet ut flere typer mikrostrømsmaskiner ser vi potensialet i å;

  • avgifte og ‘fintjune‘ cellene i kroppen vår (som for eksempel Olympiatoppen bruker på sine beste eliteutøvere.)  Dette er en helsebringende måte å bruke denne teknologien på.
  •  sende skadelige wi-fi frekvenser for å sløve ned folk og fremme sykdom og død.  Vi snakker egentlig om en uhyre manipulativ form for krigføring fra ‘noen‘ som har en agenda ‘‘ mennesker ser.  Denne teknologien har vært brukt innen teknologisk krigføring i flere tiår og er en skremmende teknologi når det brukes på den måten 5G faktisk kommer til å brukes på. 


Lenke til mange gode filmer / intervjuer og en ny bok vi anbefaler deg å lese!

Trykk på knappen og velg deg en film / intervju du vil se!

 

ARTHUR FIRSTENBERG har skrevet et sjelsettende verk i klasse med Rachel Carsons «Den tause våren» – boka som skapte den moderne miljøbevegelsen. Nå foreligger boka på norsk: 

Den usynlige regnbuen: historien om elektrisiteten og livet

Her fortelles den spennende historien om hvordan elektrisiteten – i ledninger og i bakken, gjennom våre kropper og utfra alle slags sendere – ble utforsket og opphøyet til selve livets mest grunnleggende kraft. Men så gikk kunnskapen i glemselen, og vi tok den i bruk på måter som nå bidrar vesentlig til våre fremste sykdommer og truer det levende liv – mens vi fornekter problemet. Boka spenner fra 1750-tallet til i dag, den gjenforteller lett og forståelig enorme mengder forskning, og den er innom en lang rekke tema fra influensa til tinnitus, smartmålere, radarer og 5G. Utgivelsen er blitt til med støtte fra Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. «Leger som har pasienter med diffuse helseplager, og alle som er involvert i innføring av ny teknologi i større eller mindre skala basert på elektromagnetiske bølger, bør ha lest denne boken før de tar sine avgjørelser.»  
 (Finn Levy, fhv. overlege, seksjon for miljø- og arbeidsmedisin, Oslo universitetssykehus/Ullevål)

Vår gjentatte oppfordring til deg som leser denne bloggen;  Sett deg inn i hvordan kroppen din virker på cellenivå og ta tak i ditt eget liv.  Helseskadelig stråling er  kommet for å bli – BESKYTT DEG OG DE DU ER GLAD I! Fremtidige hendelser?

Vi går nå inn i et nytt år, 2019.  Om noen dager feirer folk verden over nyttår, ganske så uvitende om at dette nye året kommer til å bli et mareritt for mange verdensdeler.  Når 5G blir etablert overalt, vil folk flest bli enda mer nedsløvet, enda mindre opptatt av hva som gir livet virkelig mening.  Telekom-bransjen lovte oss mer frihet til å gjøre det vi har lyst til med deres «innovative løsninger som «smarte hus» – «smarte biler» og «smartmålere.»  De siste årene har også «smartklokkene» kommet slik at de som allerede er påkoplet og stresset, kan bli enda mer stresset.  

Vi tror virkeligheten blir en helt annen enn det all reklamen forteller oss at fremtiden blir.  Vi vil gå inn i det nye året med enda med stress, forgiftninger, sykdom og overvåkning og enda mer berøvelse av tankefrihet, samvittighetsfrihet og ytringsfrihet. Noe kanskje enda mer alvorlig, er at menneskers grådighet etter penger og makt har fått større konsekvenser enn det vi hittil har skrevet om i denne bloggen.  Kikk på disse to uhyggelige bildene, så forstår du hva vi mener!Trenger vi egentlig å skrive mer?   Ser du hva som egentlig er i ferd med å skje?  Vi skal skrive litt om dette senere i bloggen!  


 

Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

  Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

  På gjensyn!   Anita og Johnny