(Oppdatert 09.05.2018–  oppdater siden før du begynner å lese!)

En vakker ettermiddag i  2010 satt jeg i bilen utenfor Rygge storsenter og hadde en lengre samtale med en god venn av familien.  Jeg minnes jeg satt og pratet og ante ingen fare annet enn at jeg etter hvert ble veldig varm i øret og fikk hodepine.  

Bilderesultat for rygge storsenter

Merkelig tenkte jeg.  I neste lange telefonsamtale gjentok det samme seg, hodepine og også litt stiv nakke og pusteproblemer.  Hodepinen ble så sterk etter hvert at det ble litt skummelt.  Heldigvis forsvant det en stund etter at jeg hadde lagt på røret.  Etter hvert merket jeg at jeg fikk de samme symptomene hvis jeg var på besøk hos noen og satt nærme en trådløs router.  Når telefonen lå i lomma og den plutselig ringte kunne jeg også merke en resolutt hodepine, nesten som om jeg fikk et støt eller slag i hodet. Jeg hadde hørt om elovefølsomhet, men hadde ikke tro på det, avisene hadde jo tross alt skrevet at dette var innbilning.   så jeg følte meg jo litt dum når dette gjentok seg hver gang jeg brukte mobilen for lenge.  Hva skulle folk tro om meg?

Senere det året  flyttet jeg til Fagernes.  En kveld overvar jeg et offentlig møte.  Det følgende som skjedde var svært merkelig.  jeg fikk et kraftig støt, nesten som en slags elektrisk puls som slo meg hardt  i bakhodet.  Jeg satt på nest bakerste rad helt alene.  Jeg snudde meg rundt,  en ung mann hadde satt sett rett bak meg.  Jeg husker jeg kikket på klokka mi og noterte  tiden.  Etter møtet snudde jeg meg og spurte ham;  Unnskyld, men fikk du en telefon klokka 18:37?  Han så litt undrende på meg, men kikket på telefonen sin.  Uttrykket i ansiktet hans forandret seg og han utbrøt; «Hæ – hvordan visste du det?»  Bilderesultat for tenke smileyJeg fortalte at jeg merket det i kroppen som smerter.  Jeg husker han snakket lenge om det, forbauset eller imponert som han var.

«jeg følte meg jo litt dum når dette gjentok seg hver gang jeg brukte mobilen for lenge.  Hva skulle folk tro om meg?»

  Dette var starten på det som skulle bli et lite ‘helvete‘ for meg, fordi jeg på den tiden var åpen om at jeg var psykisk syk, og jeg forutså derfor at denne strømintoleransen ville bli brukt mot meg som et slags bevis på hvor psykisk syk jeg var.  Jeg fikk rett, disse ‘såkalte tvangstankene‘ med strømintoleranse var i høyeste grad med på å stemple meg som enda mer psykisk syk.  I ettertid har jeg tenkt;  «jeg må tilgi, for når helsenorge opplyser oss alle om at dette er totalt ufarlig, så er det naturlig at de ikke forsto mer enn de gjorde.»  

Dette var i 2010, samme år som filmen nedenfor ble gitt ut – helt tydelig at dette fenomenet allerede da var blitt et stort problem i USA.

PUBLIC EXPOSURE: DNA, Democracy and the ‘Wireless Revolution’  (full skjerm)

Jeg fikk også noen erfaringer med mobilmaster og mobiltårn mens jeg bodde i Fagernes.  Midt i sentrum av Fagernes har Telenor satt opp ei enorm wi-fi antenne, på taket til Telenor huset.  Du ser bilde av det her.  Jeg opplevde – mens jeg hadde denne strømintoleransen – at det var svært vanskelig å være  i sentrum av Fagernes, i nærheten av denne masten.  Hodepine, muskelsmerter og pusteproblemer var utfordringen min.  Nå har jeg flyttet fra vakre Valdres, men like før jeg dro, bygde en entreprenør en større boligblokk helt inntil denne masten.  Jeg tror den heter Kampengården.  Jeg tenker med gru på hvordan helsen til disse beboerne vil bli de kommende år, kanskje spesielt de øverste leilighetene som er få meter unna.  På balkongene er nok strålestyrken så stor at uansett hva slags måleapparat som prøver å måle styrken på strålingen, er det langt over akseptable og trygge verdier.  En etter en vil få uforklarlige symptomer som fastlegen ikke skjønner noe av.  Noen av de som blir sykest, vil nok etter hvert forstå sammenhengen, men dessverre er nok bevisstheten til de fleste grodd fast i at dette ikke er farlig, så for de fleste er det snakk om etter hvert å bli ufør og kanskje dø av kreft eller andre ting uten en gang å vurdere dette bedraget fra Telenor og media. 

Når dette bedraget etter hvert blir kjent for alle, vil prisene på disse eiendommene synke dramatisk! 

På et tidspunkt leide jeg et elektronisk måleapparat fra Baldron, som måler styrken på wi-fi signaler.  Et 30.000,- kroners, profesjonelt måleapparat for fagfolk.  Det jeg syntes var litt skremmende, var at tett opptil denne blokka var signalene så sterke at apparatet ble koplet av etter å ha passert maksimal målestyrke. 

 Jeg tok kontakt med lokalavisa og fikk laget en liten avisartikkel om dette,  Jeg tok også kontakt med en av eierne av bygården, men ble høflig avvist.  På grunn av opplysningsplikten ser vi ikke bort fra at det etter hvert vil komme søksmål mot disse eierne og selvfølgelig også mot Telenor.  Merkelig nok er penger viktigere for enkelte enn å være ‘føre var‘ i forhold til helsa.  Dette er ikke unikt, overalt ser du tilsvarende boligbygg blir satt opp helt inntil slike ‘monstermaster som sakte men sikkert tar livet av deg og barna dine.  På fjelltoppen mellom  Vikeland og Vennesla (her nede hvor vi bor i Kristiansand) skjer det samme akkurat nå.  Tett opp til Venneslas største mobilmast har de nå bygget et boligkompleks (helt øverst på snømyrfeltet) hvor barnefamilier og andre intetanende sakte men sikkert vil bli syke.  Det starter gjerne med dårlig søvn. 

Om du som leser dette blir skremt, så ikke bli sint på oss;  les deg heller opp rundt dette temaet, så vil du bedre forstå at dette skjer i virkeligheten.  Da har du bedre mulighet til å beskytte deg og de du er glad i, der hvor du bor.  Ta gjerne kontakt med Felo, Folkets strålevern, miljøverndepartementet eller oss på telefon eller epost om du lurer på noe.  


Da vi fikk influensa nå i sommer (2017) forandret strømfrekvensene seg, i følge to forskjellige mikrostrømsbehandlere vi var innom.  De påsto det ikke; det var apparatene deres som viste det på monitoren.   Jeg var igjen blitt akutt eloverfølsom og merkelig nok ble Anita også klar over at hun ble det, fordi hun har lært seg å tolke symptomene.  Frekvensene til influensavirus kan forstyrre frekvensene i kroppens bioelektriske system. Har man for lite av viktige mineraler i kroppen og for mange forgiftninger, blir summen av alt – ME, MS, fibromyalgi, eloverfølsomhet, osv.   Bilderesultat for ME I de fire ukene vi var syke var vi ekstremt slappe og sensitive.  Vi forstår nå at immunforsvaret er blant annet et elektrisk system i kroppen.  Når de elektriske signalstoffene forandrer seg, virker det som om enkelte mennesker lettere pådrar seg merkelige sykdommer.  Det er definitivt ikke genetisk, fordi dette fenomenet kommer som ‘hånd i hanske‘ med at wi-fi bygges ut over alt.    


De som er følsomme mot stråling, er ofte også mer følsomme mot for eksempel muggsopp i følge en rapport jeg leste.  Så rart – muggsopp er noe av det jeg har vært mest allergisk mot da jeg var eloverfølsom.  Det er helt opplagt at det er mange lenker her, lenker mellom vårt elektriske immunforsvar og forskjellige typer lidelser som også egentlig handler om strømfrekvenser.  Listen på symptomer er nesten uendelig, fordi alle har forskjellige tilstander av feil i kroppen og symptomene kan derfor variere i et enormt stort spekter.

Bilderesultat for symptomer 

For å lage et bilde av det;  En soldat vil være topptrent med tanke på  mulige situasjoner og farer som potensielt kan oppstå for en soldat;  en som får en intoleranse mot stråling er derimot ikke trent på å ‘lese‘ symptomene rundt dette, det tar ofte flere år før man forstår dette.  Da kan det gjerne være for sent, man orker ikke annet enn å være syk.

Det drives mye forskning, men el-overfølsomhet  har en bakdel i seg som gjør forskning litt vanskelig.  Vi kan for eksempel sammenligne det med å forske på skadeeffektene av røyking.  Med røyking kan man gjøre vitenskapelige forsøk med to forsøksgrupper – en som røyker og en som ikke gjør det.  Problemet med wi-fi er at alle blir eksponert for dette, så man har ingen å sammenligne med.  Et ikke så rent lite dilemma!


 Felo – interesseorganisasjon for folk med strømintoleranse, er etter vår mening dessverre alt for opptatt av å finne måter å beskytte eloverfølsomme på. De er altså mer opptatt av symptomer enn å gå direkte på årsaken. De er mindre opptatt av å prøve å forstå hvordan kroppen virker på cellenivå.    Dette er vår egen erfaring etter å ha vært medlem der i mange år.   Etter det jeg husker sier Felo at ca 2,5% av befolkningen har strømintoleranse / eloverfølsomme.  Etter vårt syn er dette svært misvisende!  En intoleranse kan være der selv om du ikke er klar over det.   Jeg kan forklare det på følgende måte;  En person spiser for eksempel ei brødskive med peanøttpålegg.  Hver gang han gjør dette begynner han å klø i halsen. Men personen syntes det er så godt at han ignorerer det og tenker ikke dypere over det.  Så kommer poenget vårt; gjør vedkommendes manglende bevissthet på hva som gjør at han  klør i halsen av dette, at han ikke kan defineres som intolerant  mot nøtter?  Man kan faktisk ha intoleranse for mye forskjellig uten å være klar over det!

Tar man en rispeprøve på et sykehus, en test hos en homeopat eller en mikrostrømsbehandler får man svar på hva man ikke tåler.  På samme måte vil  2,5% av befolkningen få svar ved å teste seg mot eloverfølsomhet hos en behandler.  MEN her kommer en liten overraskelse;  det er ikke 2,5% som får utslag på strøm og stråling – det er over 80% av alle mennesker i Norge.  De få som ikke får det er gjerne eldre mennesker og noe få yngre mennesker som lever sunt.  Ved at vi fikk med oss mange personer i forskjellig alder, hvor de alle ble utredet hos tre forskjellige mikrostrømsterapeuter, har vi sett at dette er tilfelle.  Alle sammen fikk diagnostisert hva de ikke tålte, og minst 80% fikk konstatert cellestress / intoleranse mot strøm og wi-fi!  De som ikke visste om denne intoleransen ble veldig paffe!  Men allikevel sier alle at de blir varme i øret og litt dårlige om de sitter veldig lenge i mobilen.  Om vi skal gi dem en diagnose må det vel nesten være manglende bevissthet?  Denne bevisstheten eller sansen kan trenes opp like enkelt som for eksempel en dyktig sportsfisker kan trene opp sansene for hvor fisken står eller en som driver med paragliding kan trene opp sansene for hvordan vinden blåser.  Intuisjon kalles det gjerne.  Andre kaller det bare ‘magefølelsen.‘  Uansett bygger det på våre erfaringer, at vi er bevisst i vårt forhold til læring og mestring.   Bilderesultat for intuisjonSom Anita sier det;   

«Jeg har lært meg å tolke symptomene på elektriske felt og wi-fi, jeg blir ofte irritabel i omgang med mye strømfrekvenser og får ofte et slags trykk på brystet. Nå forstår jeg hva det er og er blitt mer bevisst i min omgang med dette.»      – Anita –     (illustrasjonsbilde)

Det er to grupper mennesker som er sensitive mot strøm.  

 1. Den første gruppen  får helseplager som søvnløshet, hodepine, muskelsmerter, hjerteurytme, lammelser i armene og lignende, men  relaterer det ikke til wi-fi (for eksempel trådløse routere og automatiske smartmålere), skittenstrøm og ujordede kretser.  
 2. Den andre gruppen er de som tydelig merker dette og relaterer det til strømkilder, de kalles gjerne el-overfølsomme.

Denne problemstillingen er egentlig lik andre typer sykdommer.  Det er ikke sikkert man skjønner man har en spesifikk sykdom før man ‘klapper helt sammen‘ og eventuelt får en diagnose fra legen.  Ved intoleranse mot elektriske frekvenser blir man derimot bare stemplet som psykisk syk; sannheten er ikke mer komplisert enn at Telenor og andre i bransjen mister kunder og inntekter om dette kommer frem i media. Det vil med andre ord aldri gjøres noe med denne saken så lenge kommersialismen er sterkere enn en god samvittighet.  Du vet,  ‘Makt korrumperer, og absolutt makt korrumperer absolutt.‘ 

‘Denne problemstillingen er egentlig lik andre typer sykdommer.  Det er ikke sikkert man skjønner man har en spesifikk sykdom før man ‘klapper helt sammen‘ og eventuelt får en diagnose fra legen.


Anita og jeg har vært gjennom denne helsereisen i snart tre år.  Vi har satt oss godt inn i dette temaet, erfart mye og snakket med så mange fagfolk om dette at vi mener denne lidelsen og de fleste andre lidelser kan koples sammen med;

 • Mineral ubalanse
 • For mye tungmetaller / menneskelagde giftstoffer / e-stoffer i cellene

 Hva er som gjør at dette elementet får spalteplass i dette kapitlet?  Fordi dette påvirker strømmen og pH i kroppen vår og forandrer mange av de forskjellige prosessene som styrer stoffskiftet i cellene.  Etter vår mening er det vi skriver om nå kanskje den aller viktigste brikken i hele denne bloggen!  Vi  snakker om det mange kaller mineralbalansen i kroppen, og om hvor viktig det er for deg og meg å sjekke opp mineralstatusen.   Vi skriver utdypende om dette i Del 5.7. som snart utgis.Bilderesultat for mineralbalanse


Vær bevisst – beskytt deg!

Nå som vi begge begynner å bli symptomfrie fra psykiske lidelser fordi vi gjør det helsenorge sier vi absolutt ikke skal gjøre, burde vi ikke da ta avstand fra disse ‘vrangforestillingene‘ mot slike fantastiske løsninger som wi-fi påstås at det er?  Litt ironi;  vi vet heldigvis bedre nå, slik tusenvis av andre oppegående mennesker gjør.  Vi benytter oss fortsatt av denne teknologien på en fornuftig måte, men  vi gjør også konkrete tiltak mot denne miljøgiften som den i sannhet er.  Vi er begge to nå godt opplyste rundt dette temaet og gjenkjenner derfor disse symptomene når vi er på steder med høy strøm- og wi-fi belastning.  Vi gjenkjenner symptomer som;

 • hodepine
 • muskelsmerter
 •  søvnløshet
 • følelse av ‘trykk på brystet’ eller vanskelig for å puste
 • lammelser i armene
 • stressfølelse i kroppen
 • irritabilitet
 • konsentrasjonssvikt og dårlig hukommelse
 • listen er lang, du finner full oversikt på    Hva er eloverfølsomhet 

Når vi for eksempel reiser på ferie er vi veldig bevisste på hvor vi skal bo.  Om vi for eksempel skal leie ei hytte, sjekker vi alltid om det er noen tv- eller mobilmaster i området rundt hytta.  En fantastisk nettside vi bruker til det, er finnsenderen.no Bilderesultat for finnsenderen

 finnsenderen.no  

Zoom inn området du skal til og se etter gule firkanter (radio og TV master) eller blå trekanter (mobilmaster).  Da kan du jo også sjekke der hvor du bor, om du er hardt belastet.  Les deg gjerne mer opp på dette i Del 4 om du ikke har lest denne delen grundig. 

Last gjerne ned en gratis mobilapp så du selv kan måle styrken på wi-fi der du oppholder deg – direkte på mobilen!  Mobilgiganten Apple  vil selvfølgelig ikke tilby forbrukerne denne tjenesten, fordi da vil de samtidig erkjenne at høye wi-fi nivåer kan være skadelig – vi må bare le!    Kikk på disse lenkene:

Apple bandlyser app til måling af mobilstråling – politiken.dk

Mobilapp reduserer farlig stråling – NRK Viten – Nyheter innen …

Man kan også få kjøpt små, håndholdte måleapparater som kan gi deg en god indikasjon på dette.  På Ebay får man kjøpt dette bare for noen få hundrelapper.  Google; Ebay og lim inn i søkefeltet ordet;  ems radiation detector.  Enda enklere – trykk her:  EMS målere som er rimelige!

Du bør selvfølgelig jorde hele huset ditt eller leiligheten din!  I tillegg kan man male både vegger, tak og gulv med elektrisk ledende maling, carbonmaling som stopper all form for wi-fi hvis du er hardt belastet.  Og monter en topolet lysbryter under selve lysbryteren på soverommmet ditt, som bryter strømmen helt i soverommet.  Det er mye billigere enn å kjøpe mer avanserte løsninger som koster flesk!  Baldron – Helseforhandleren er også en fin side hvor man kan kjøpe skittenstrømsadaptere, carbonmaling / baldakin, jordingslaken.  

 HELSEFORHANDLEREN – Din helse, jordas framtid

Du bør også bytte ut fjærmadrassen med skumgummi / naturgummi fordi fjærmadrasser induserer en liten spenning når det er for mye strøm og wi-fi i rommet – som vanskeliggjør søvnen.  Dette er vel og merke den gode gamle fjærmadrassen med fjærer som henger sammen og totalt sett blir som en ganske stor radiosignal mottager.  En madrass med pocketfjærer går alltids an fordi hver fjær er pakket inn i sin egen lille pose.  Det kan derfor ikke skapes et større magnetfelt.  

Du bør også gjøre følgende

 kjøp  Blushield produkter.  Det virker på den måten at kroppens elektriske system tuner seg inn på frekvensene i Blushield i stedet for den stressende wi-fi frekvensen som gjør cellene dine enda  mer stresset.  Repeter i Del 4.2. Frekvenser = Stråling!


Her er forresten noen gode tips om filmer du bør se! Bilderesultat for RESONANCE BEINGS OF FREQUENCY - OFFICIAL VERSION Flat Frog Films Flat Frog Films

https://www.youtube.com/watch?v=3PiIO-R_dcE

Filmen nedenfor har vi ikke sett, men vi legger den her uansett:

Bilderesultat for mobilize movie

http://www.mobilizemovie.com/


Har disse tingene forandret seg til det bedre i landet vårt?   Tvert imot!  Noe som illustrerer det er at legene får fortsatt ikke lov å benytte  utstyr som kan måle om en pasient har intolaranse mot wi-fi, og strøm generelt.  Slikt utstyr er derimot milliardindustri og selges i stor stil rundt om i verden.  Derfor gjør mange norske leger det de er opplært til når de får en pasient som uttrykker at de blir syke av strømkilder; de lukker øynene og begynner å skrive ut et eller annet medikament mot psykiske lidelser eller kanskje en henvisning til psykiatrien.   Vi rister bare på hodet over hvor mange  høyt utdannede mennesker som sitter på de forskjellige legekontorene og tviholder på jobben sin, livredd for å miste den.  For det er viktigere å ha en jobb enn å jobbe for pasientene!  Dette handler igjen om vår egen bevissthet eller kanskje snarere mangel på bevissthet.  Hører man gjennom media (eller for legenes del – gjennom utdanningsverket) mange nok ganger at en konkret ting ikke påvirker oss eller miljøet, så blir det gradvis en ‘sannhet‘ i vår bevissthet.  Det kalles egentlig propaganda og har blitt brukt i tusenvis av år for å føre folk bak lyset.

«Det er viktigere å ha en jobb enn å jobbe for pasientene!»  

Samfunnet er blitt nærmest som en enorm mikrobølgeovn. Enkelte steder er det så kraftig at vi blir raskere forgiftet ved at stoffskiftet som følge av overeksponering fra forskjellige strømkilder resulterer i at sykdom eksploderer i enkelte områder. Dette igjen gjør en del mennesker mindre bevisste som igjen gjør at vi blir det den kommersielle verden ønsker at vi skal bli – mindre bevisste!  Det igjen gjør at vi ukritisk kjøper alt det handelsstanden prøver å selge oss av søppelvarer. Når vi så begynner på medisiner og får etter hvert i oss mange forskjellige medikamenter, blir vi enda mindre bevisste! Synd for deg, men heldigvis bra for industrien! Husk at alt du kjøper av søppel går til en god sak! (host, kremt….)

Det var noen beskjedne ord fra oss om hvordan vi oppfatter wi-fi og menneskelagde strømkretser som påvirker vårt eget skjøre bioelektriske system.  Er du eloverfølsom, så tror vi du sitter på en snarlig  løsning!  Er du bare litt syk, har du også mye å hente i dette kapitlet og hele Del 4!  


Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny