(((Amalgan og rotfyllinger!)))

 

(Oppdatert 25.05.2018  –  Oppdater siden igjen før du begynner å lese!)

I 2014 fikk jeg påvist kvikksølvforgiftning hos en mikrostrømsterapeut.  Vi kontaktet en tannlege i Søgne som hadde utstyr til amalgansanering  og var spent på om dette ville forandre noe på helsen min.  Tannlegen min sendte inn en prøve til en spesialist i skolemedisinen og fikk det samme svaret. Da fortalte tannlegen min at jeg hadde til sammen 980 millivolt i munnen fordelt på de plombene jeg hadde som lekket.  Nesten en / 1 volt lekkasje i munnen!  (MERK; jeg gikk til en tannlege som har riktig utstyr til å fjerne kvikksølv – blant annet luftavsug over nesen  )  Kvikksølv – vet du hvor farlig det egentlig er?   Les dette og vurder selv om du ønsker å fortsette å ha munnen full av dette dødelige stoffet!  Jeg følte med veldig dårlig en periode etter dette og mener jeg brukte flere måneder på de 7 – 8 amalganplombene jeg hadde.

 

 Amalgam og kvikksølvforgiftning

En teori Anita har gjort seg er følgende;    «På 70´ tallet var jeg ei lita jente, jeg hadde en sterk kropp uten noen forgiftninger, vi var alle robuste  mot mange naturlige elementer i naturen.  Men da jeg og klassekameratene mine fikk kjeften full av kvikksølv hos tannlegen, da hadde vi fått vår første alvorlige forgiftning siden kroppen ikke klarte å bearbeide denne miljøgiften.  Den ble bare lagret i cellene våre og begynte å bryte ned immunforsvaret vårt.   Det som videre skjedde var at vi nå ble mer disponert for å lagre andre giftstoffer som kom senere i livet.  Det som skjedde hver gang et slikt giftstoff som kroppen ikke kjente igjen ankom, var at det ble fort lagret. Resultatet var katastrofalt; brannmuren som skulle beskytte oss mot virus, bakterier og lignende ting fikk flere og flere ‘hull i veggen’. I tillegg kom rotfyllinger som stjeler mikrostrømmen i cellene våre.  I dag  er vi derfor mye mer sårbare mot miljøgifter.  En av grunnene er at når enkelte miljøgifter lagres i cellene våre,  opptar det plassen til andre typer mineraler som naturlig skal være der.  Aluminium kan for eksempel ‘stjele’ noe av plassen til andre viktige grunnstoff, for eksempel magnesium og kisel.»

«Nesten en / 1 Volt lekkasje på kvikksølv i munnen!» 


Cirka fire år senere sitter jeg her og skriver om dette.  Jeg må skrive om det som skjedde nå nylig – det var litt spesielt;

Anita begynte å lese om rotfyllinger og ble med en gang bekymret på mine vegne.  Hun hadde lest at rotfylte tenner på sikt blir betente og lurte på om jeg hadde dette?  Jeg kontaktet en tannlege som først ville ta bilde av kjeven min.  Bildet ble tatt med den innovative teknologien som kalles OPG.  I stedet for et enkelt bilde av en liten del av kjeven, flytter kameraet seg rundt hele bakhodet med konstant stråling tvers gjennom hodet i 10 – 15 sekunder. 

Her er bildet han tok.  Ser du nøye på det, ser du to i underkjeven og en i overkjeven.

Jeg ble svært dårlig av denne undersøkelsen.  Jeg reiste hjem umiddelbart og fikk svært vondt i bakhodet flere timer, var kvalm og uvel.  Nå forstår jeg at denne type bildeundersøkelse er veldig skadelig.  De tar ikke et bilde, men sender en sammenhengende røngtenstråle gjennom hodet,  det er på en måte som når man får røngtenstråling i forhold til kreft.  Kreftpasienter blir også syke av slik type behandling.  Hva ble resultatet?  Tannlegen mente det ikke var betennelse i noen av tennene og ville derfor uansett ikke trekke noen av dem.

Da jeg kom hjem, sendte jeg  e-post henvendelse til flere tannleger for at de skulle vurdere bildet.  Jeg tror jeg sendte hele femten e-poster! Jeg fikk åtte svar tilbake,  hvor syv av dem mente ut fra bildet at jeg ikke hadde betennelse i noen av tannrøttene.  Her er svaret fra en av de som skrev tilbake:

(kopi fra e-post)

«Som sagt så er ikke OPG helt ideelt til å vurdere rotfyllinger, men dette bildet var ganske klart og tydelig der du har rotfyllingene. Rotfyllingene ser veldig fine ut og bildet gir ikke noen indikasjon på betennelse. Jeg ville ikke gjort noe mer med dette, men kansje ta noen nye små tannbilder om et par år. 

Hilsen tannlege S……………»

Den tannlegen som derimot mente at jeg kunne ha betennelse i minst en rot, hadde spesialkompetanse innen ‘implantat protetikk’.  Jeg ringte ham og forklarte at jeg uansett ønsket å trekke alle tre.  Han fortalte meg at han uansett ønsket å respektere pasientens ønske, selv om dette var kontroversielt.  «Endelig!», tenkte jeg og dro overlykkelig av gårde!   Roten på den første tannen han dro ut var betent, men ‘normal’.    Roten på den andre tannen han dro ut, sa han var totalt annerledes – den var svart under og hullet var helt svart (hullet på den første tannet var blodrødt).  Tannlegen ba meg om å la dette være i fred, ikke spise på tre timer.

Jeg ble derimot svært nysjerrig på dette ‘svarte hullet‘ og kunne ikke dy meg, da jeg kom hjem, kjørte jeg en kutips ned i det svarte hullet.  Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, det som festet seg til kutipsen så ut som seig, svart motorolje!  Sannheten var at det var kraftig betennelse der!  Siden nerven var kuttet, hadde øyensynlig blodtilførselen stoppet opp, oksygentilførselen gjennom nerven hadde stoppet opp og blodet hadde levret seg!  Betennelsen var et faktum!

Anita ble enda mer overbevist om å fjerne den ene rotfyllingen hun hadde, problemet har imidlertid vært at hennes egen tannlege alltid har sagt at hennes rotfylte tann er fin.  Så hun fikk satt opp en time selv hos denne tannlegen med spesialkompetanse innen implantat protetikk.  Hva ble resultatet?  Denne tannlegen fortalte at Anita også hadde en kronisk betennelse i den ene tannen som var rotfylt!

Når han holdt på med min kjære fru, spurte jeg ham følgende;  «Omtrent hvor mange prosent av alle som får trekt en betent rotfylling har denne svarte gjørmen under tannen?»  Tannlegen svarte ca. 50%.  

Vi bare spør;   

  • Hvor mye kompetanse har egentlig en vanlig tannlege i å tolke et bilde i forhold til å finne ut om en pasient har betennelse i en rotfylt tann?  Vi er to personer, og vi begge har fått beskjeden om at vi har fine rotfyllinger fra våre tannleger.  Sannheten var at vi begge hadde betennelse.  Er ikke dette litt besynderlig?
  • Hvis ca. 50% av alle som trekker rotfyllinger med betennelse har svart blod under tannen, er det ikke da litt rart at stort sett alle tannleger nærmest legger sin ære i å forsvare denne praksisen og avfeier enhver skepsis? 
  • Seks av syv tannleger tok feil!  Bør ikke dette fortelle deg noe?

Tannlegen svarte; «ca. 50% av alle som har betennelse har dette svarte blodet under tannen.« 

En annen ting er at den bioelektriske strømmen i tannen forsvinner når den blir rotfylt.  Tannen dør og blir en slags død ‘protese‘ som ligger i munnen din og som kroppen din stresser med å bli kvitt.  På et tidspunkt blir det betennelse, et annet ord vi kan bruke er koldbrann, vevet dør og en forråtnelse starter sakte, men sikkert.  

Koldbrann – Wikipedia

Denne boka skriver mye om bakdelene med å rotfylle.  Den skriver blant annet at man kan få hjerteproblemer og lammelser og generelt nedsatt helse.  Hva opplevde vi etter å ha trukket ut våre rotfyllinger?  Anita opplevde både hjertesmerter og lammelse i den ene armen.  Jeg opplevde også lammelse i ene armen.  I tillegg ble jeg akutt veldig el-overfølsom igjen i ca to – tre uker, så forsvant det igjen like plutselig!  Boka kan kjøpes på nett og som e-bok.

The Toxic Tooth: How a Root Canal Could Be Making You Sick …

Om en uke trekker jeg den siste tannen som er rotfylt, vi vil oppdatere hva som skjer da.  Vil du gjøre det samme som oss og unngå å bruke masse tid på å bli avvist av inhabile tannleger, har du to dyktige tannleger her som respekterer ditt valg!

Tannpaleet | Din tannlege i Kristiansand‎ – Tannlege Mikal Heyeraas

Holistisk Tannpleie | Tannlege Barman – Tannlege Erik Barman


 

35

(((Vaksiner!)))

 

I 2009 kom svineinfluensaen og mange takket ja til å få vaksine mot dette, fra helsemyndighetene.  For 8 år siden hadde folk fortsatt tillit til at vaksiner var trygt å ta.    Pandemrix – Wikipedia   Men var det det?  Noen år senere kom slike avisoppslag som dette frem;

Skadene av Pandemrix var en katastrofe – NRK

Advarer mot bruk av Pandemrix-vaksinen – Aftenposten

Fikk ME av vaksine, får erstatning | Sykepleien

Bilderesultat for pandemrix vaksine

Jeg klarte for et år siden ved en tilfeldighet å komme i kontakt med en fagperson som tidligere blant annet jobbet med opplæring av fagpersoner på høyt nivå – på sykehus. Vedkommende praktiserer ikke lenger. Bilderesultat for anonym Han fortalte noe han rådet meg til ikke å skrive om dette fordi dette var taushetsbelagte opplysninger svært få vet om og av den grunn ville dette fort kunne fremstå som konspirasjonsteorier om dette kom for dagen.  Jeg velger allikevel å skrive om det for å vise folk hvordan systemet fungerer ‘bak teppet.’   Personen fortalte meg

at pandemrix vaksinen (svineinfluensavaksinen) for folk flest inneholdt  tiomersalTiomersal er en kvikksølvforbindelse der kvikksølvet er bundet til et bæremolekyl. Kvikksølvet utgjør cirka 50 prosent av tiomersal. 

Tiomersal i vaksiner – Legemiddelverket

Manipulert studie om autisme og kvikksølv i vaksiner – Helsemagasinet

Det som var taushetsbelagt, fortalte han, var at når man tidligere gav denne vaksinen, gav man den i to utgaver; en utgave til viktige, sentrale personer og en utgave til vanlige folk.  Den til vanlige folk inneholdt kvikksølv,  som er et grunnstoff som kan føre til skader på nervesystemet og nyrene. Høye nivåer i en gravid kvinnes blod kan gi fosterskader. Kvikksølv kan dessuten gi kontaktallergi.

Kvikksølv

Bilderesultat for kvikksølvDe med spesielt utvalgte ledende stillinger fikk en annen type vaksine uten kvikksølv. Jeg husker vedkommende lo lett oppgitt og ristet på hodet da han fortalte meg dette, det hadde tydeligvis gjort inntrykk på denne fagpersonen.  Han fortalte følgende;

«forbindelse med svineinfluensaen, hadde helsemyndighetene i Norge én influensavaksine som ble tilbudt brukerne. Denne vaksinen heter Pandemrix. Vaksinen inneholder to sterkt omdiskuterte stoffer, bl.a. kvikksølvforbindelsen Tiomersal, og stoffet skvalen, som skal forsterke vaksinens virkning.  En dose av vaksinen inneholder 5 mikrogram Tiomersal, som igjen inneholder 2,5 mikrogram kvikksølv.

Legemiddelverket mottok mange henvendelser fra publikum om alternative vaksiner til Pandemrix, og hvordan disse kunne skaffes, men det ble anbefalt ikke å prøve å få tak i andre vaksiner.  Legemiddelfirmaet Baxter hadde på samme tid utviklet en alternativ vaksine til Pandemrix, som hadde fått positiv omtale av CHMP (Committee for Medicinal Products for Human Use) i European Medicines Agency’s (EMA). Denne vaksinen heter Celvapan, og Celvapan inneholder ikke de to omdiskuterte stoffene (Tiomersal og Skvalen).  Celvapan var tilgjengelig i Europa.«

  «Den til vanlige folk inneholdt kvikksølv!   

  De med spesielt utvalgte ledende stillinger fikk en annen type vaksine uten kvikksølv!»

Ser du hvordan industrien manipulerer helsemyndighetene, selekterer folk og egentlig spiller russisk rulett med oss og barna våre?  Det er kanskje ytterst få blant helsemyndighetene som vet dette.   Ja, det man ikke vet kan man allikevel ha vondt av.  Kikk på denne:

Skepchick.no


Aluminium i vaksiner – er det farlig? – Helsemagasinet vitenskap og …

Søsteren min Maybritt utdannet seg til å bli fengselsbetjent, jeg tror det var på slutten av 90′ tallet.  Hun ble da fortalt at hun måtte ta en hepatittsprøyte og fikk da sykdommen ME nesten resolutt etter det. Bilderesultat for maybritt dale Hun klappet fullstendig sammen og fikk yrkeskarrieren ødelagt på grunn av det.   Hun gjorde som hun burde gjøre; gå til sak mot de som var ansvarlige for det, men selfølgelig til ingen nytte, hun tapte saken. Jeg lurer på hvor mange som har begynt å jobbe i fengsler og fått ME etter å ha tatt den vaksinen?  Regner med at det er mange.  

 Frisk av ME – Helsemagasinet vitenskap og fornuft

ME og vaksiner – skal, skal ikke? – Norges ME-forening

Om du tenker deg om, kjenner du noen som plutselig har fått en vond sykdom etter ei sprøyte med vaksine?  Bilderesultat for vaksine bieffekt

Møt influensaen med styrket immunitet – Helsemagasinet vitenskap og …

Jeg husker også jeg fikk et dypt kutt i hånda mi etter å ha skrudd bil.  Jeg skulle skifte turboen i motoren, men etter å ha kjørt hånden inn i et stag ved et uhell, så måtte jeg rett på legevakten å sy mange sting.  Da de var ferdige med å sy, så sa legen til meg at jeg skulle få stivkrampesprøyte.  Jeg takket pent nei og spurte ham om han kunne garantere at denne ikke kunne gi noen form for bieffekter.  Nei, det kunne han ikke, men han demonstrerte selv med hva som kunne skje om såret ble infisert. «Dette kan skje» sa han, og sto og rykket hardt med nakken for å illustrere at jeg kunne få kramper og så kunne komme til å dø.Bilderesultat for frykt  Jeg trakk på smilebåndet og spurte ham om det er vanlig å skremme pasientene til å ta ei slik sprøyte, i så fall virket ikke den taktikken på meg.


 

Folk reiser som aldri før og tar med seg smitte.  Antibiotikaresistente bakteriestammer kan utvikle seg og blir farligere når vi tar imot pencilin i ‘tide og utide’.  Snart vil dette ramme så hardt at en influensa kan være livstruende for vanlig friske mennesker som deg og meg.  Se denne skremmende dokumentaren og tenk deg om neste gang du får tilbud om pencilin hos fastlegen:

 Bakterietrusselen   

Husker du vi skrev om mykotoksiner i Del 2.4. om fordøyelsen?  Hvis du tar en liten repetisjon på det, så leste du at alle slike små mikroorganismer gir fra seg avføring eller dritt.  Dette er syre og er derfor en viktig årsak til at man føler seg så dårlig når man får virus, parasitter eller bakterier i kroppen.  Vi får rett og slett kjapt en for sur kropp eller for sure kroppsvæsker slik at pH faller i en slik grad at det påvirker mange av de biologiske systemene i kroppen – som igjen er avhengige av nøyaktige referanseverdier.  Få derfor i deg høy pH– / basisk væsker og mat om du får influensa for å motvirke denne syreopphopningen.  I tillegg bør du merke deg følgende;Bilderesultat for influensa

Vi leste for en tid tilbake (på nettet) at  virus som gir oss en influensa kan forandre strømfrekvensene i og rundt cellene i kroppen betydelig.   Alle virus eller bakterier, parasitter eller sopp har sine egne frekvenser det går på – akkurat som vi mennesker har våre frekvenser i hvert organ, i cellene våre og i hvert eneste molekyl og atom i kroppen vår.  Når vi tror at influensaen er over og vi puster lettet ut, kan virus imidlertid gå i dvale  og bare ligge der i en slags uvirksom tilstand.  Dette kan i enkelte tilfeller gjøre at våre egne mikrostrømsfrekvenser blir forandret,  frekvensene fra disse små mikrobene senker kroppens egen ‘elektromagnetiske brannmur‘og kan resultere i enkelte former for symptomer på sykdom. Bilderesultat for virus  MEMSfibromyalgiel-overfølsomhet og andre sykdommer er eksempler på dette, noe skolemedisinen derimot er usikre på årsaken til.

I den forbindelse kommer det her noe du definitivt bør lese med omhu;

Anita og jeg hadde influensa i august 2017.   Det vi erfarte var sjokkerende! Vi er nå begge blitt veldig rene i kroppen  på cellenivå, og ifølge to forskjellige mikrostrømsbehandlere har vi gått fra å være alvorlig syke (spesielt jeg) til å bli stort sett friske.  De kan stort sett ikke lenger finne ‘feilkoder‘ på oss.  Da vi begge fikk influensaen ble jeg derimot akutt kraftig el-overfølsom igjen og vi følte oss begge to helt elendige. Mikrostrømsbehandleren sjekket oss med samme type utstyr som NASA i USA bruker og også mange sykehus rundt om i verden.  Hva målte han?  At viruset hadde forandret både kjemien og strømmen i kroppen vår.  Min el-overfølsomhet er jeg selvfølgelig bevisst på, men at Anita også var like utsatt for ‘strømfall‘ i cellene kom som et sjokk!  I denne perioden med influensa fikk vi ME- lignende tilstander og var ute av stand til å gjøre noe som helst.  Vi lå i senga sammen i nesten en måned.  Høres kanskje spennende ut å få en hel måned  i ei seng med ei pen dame, men det var det så absolutt ikke!  Da influensaen til slutt slapp taket, forsvant også min eloverfølsomhet igjen fullstendig, samt våre felles ME symptomer.


Hva lærte vi av dette?  At enkelte typer virus kan forandre og totalt sette ut vår egen cellulære elektriske kraftproduksjon. Bilderesultat for virus humor Viruset er ikke selve lidelsen (for eksempel ME), men den forårsaker at man får symptomer som ved en utredning hos fastlegen leder opp til en diagnose – som egentlig bare er en tilstand på grunn av virusfrekvenser og ‘syreslagg‘ fra viruset.  Ergo;  er man litt syk av egentlig flere årsaker (som hele denne bloggen handler om), kan hvem som helst få ME lignende symptomer eller eloverfølsomhet (uten å være klar over det) om man pådrar seg enkelte typer influensa eller virus.  Det handler derfor ikke om at du har fått ME og må behandles som ME syk / eloverfølsom resten av livet; det handler om at du må begynne å fylle opp kroppen igjen med forskjellige ting som gjør at virus, parasitter bakterier og muggsopp ikke lenger har levekår.


Vi har erfart at mikrostrømsbehandling kan  finjustere mikrostrømmen i organer som for eksempel lever, nyrer og kjertler – som ofte er første tegn på at noe er galt og hjelpe kroppen til å fungere mer optimalt.  De kan  blant annet justere kjertlene til bedre hormonproduksjon. Bilderesultat for mikrostrøm behandling Etter å nøye ha prøvd ut disse apparatene selv, forstår vi nå at det er en god grunn til at  både romfart, våpenindustrien, toppidretten og kjente profilerte mennesker benytter seg av dette. Disse behandlingsteknikkene fungerer imidlertid definitivt best når man er villig til å forandre kostvaner og livsstil forøvrig.  (Dette har vi selv erfart)

Se denne korte 3 minutters filmen på nytt og tenk over hvor lett det egentlig er å si farvel til sykdom og fastlege:  (hvorfor vi repeterer denne videoen er fordi den er kort og konsis – og GENIALT enkel!)

Jorden – verdens beste antioksidant!


Det var bare noen erfaringer vi selv hadde rundt vaksiner.  I boka til Tormod Holt står det derimot mye faglig stoff og avsløringer rundt vaksinasjon og også mange lenker bakerst i boka.  Dessverre er det ikke hyggelig lesning, vi tror du får et lite sjokk når du leser om forskjellige giftstoffer som ofte puttes inn i formelen, giftstoffer som dreper mer enn det leger.  Vi ble selv lamslått når vi leste det kapitlet og kommer aldri mer til å ta imot en flere tilbud om vaksinasjon. 

Det har blitt laget flere dokumentarer om skadeeffektene fra vaksiner.  Vi så en Norsk film om denne problematikken for en stund siden.  Den var sjokkerende og sterk.  Her har du en lenke til  traileren og også filmen:Bilderesultat for vaksiner filmpraksis

Vaksine – Filmpraksis


Ser du nok en gang viktigheten av å stille spørsmål og ikke bare ukritisk godta det media formidler til oss?  Ja, hvordan vi har det helsemessig er i en stor grad avhengig av hvor bevisste vi er i hverdagen.  For Anitas og min del så kopler vi ordene ‘bevissthet‘ og ‘fremgang‘ svært tett etter å ha våknet opp fra en ubevisst tilstand. 

Kan helsemyndighetene ta feil? – Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Det var noen få ord om amalgan, rotfyllinger og vaksinasjon, håper noe av dette kan komme til nytte for deg, barna dine eller kanskje noen du kjenner som ikke vet bedre!


Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!

 Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

                På gjensyn!   Anita og Johnny