(Oppdatert 23.01.2017  –   oppdater siden før du begynner å lese!)

Etter en tid, tenkte vi; «har vi samvittighet til å holde dette for oss selv»?  Vi tenkte tilbake på alle de gangene vi hadde truffet gamle venner i forskjellige settinger de senere årene, ofte hadde vi nesten utelukkende bare utvekslet tanker om hvor syke vi alle var, selv barna våre – merkelig!  Vi kom til det at det er mye vi ikke kan forandre på i livet, ting vi bare må godta, men dette, det med helsa vår, sannheten om helsa vår, ja det er en menneskerett å bli korrekt informert om dette.  Det bør ikke være markeds kreftene som skal bestemme hva du og jeg skal tro om så viktige saker.

IMG_0137Jeg satte meg derfor ned og begynte å skrive, og tok etter hvert kontakt med mange forskjellige fagpersoner som kanskje kunne fatte interesse og også la seg intervjue i en mulig filmdokumentar vi kunne lage basert på våre erfaringer med tilsammen nærmere 60 år med sykdom og farmasøytiske medikamenter.   Disse fagpersonene som er leger og forskere vil som tidligere sagt, stå frem i den ferdige dokumentaren som kommer, og det de vil er egentlig å gjenfortelle en del av hovedpoengene herfra med egne ord.  

Boka vi snakker om,  ‘Powered by nature’,  er etter vår  mening et litterært mesterverk, av den grunn at den på en enkel måte forklarer hvordan alt liv på denne planeten er konstruert på nøyaktig samme måte og dermed også på en måte trenger de samme grunnvilkårene for å kunne virke optimalt og unngå sykdom.    Kanskje en litt spesiell forside, ja, men den illustrerer egentlig bare at vi mennesker må kople oss energisk eller elektrisk opp sammen med jordkloden og leve sammen med naturlovene, det er ikke noe mer hokus pokus enn det!                                                                                                                                                                                                                                                     norsk

Den forklarer at det finnes egentlig bare to sykdommer eller årsaker til sykdom på alle levende organismer, og det er enten overbelastede celler eller celler som mangler noe, og at dette kommer til uttrykk i tusenvis av forskjellige symptomer.  Legene kaller dette gjerne diagnoser eller sykdommer, og fokuserer dessverre ofte bare utelukkende på symptomene.

Boka forklarer også at vi må spille på lag med naturen og at naturen i sin reneste form dekker alle våre behov, slik at det ikke er nødvendig å tilføre kroppen kjemiske og syntetiske legemidler for å bli frisk.  Man må derimot bruke elementene i naturen og samarbeide med naturen, da vil vi alle oppleve det vi og også millioner av andre som praktiserer disse tidløse prinsippene erfarer, nemlig at kroppen selv bruker sitt eget dataprogram for å bygge opp igjen skadede celler og vev.

Du lurer kanskje på hvem forfatteren er og også hvorfor han har skrevet denne boka?    Vi skal bli litt kjent med ham nå;bilde av tormod

«Du er altså forfatteren av denne boka, Tormod Holt, bosatt i Skien,  vi har tydeligvis gode forfattere i Norge også.  Vi får starte med det vanskeligste spørsmålet først; hvem er tormod Holt?   Nei, vi hopper heller over til boka di!  Du har skrevet ei bok som tydeligvis både er elsket og hatet,  avhengig av hvem man spør.  Grunnen til at du skriver ei så kontroversiell bok, vil du fortelle oss litt om bakgrunnen for det?«   

«For meg personlig er svaret på helsegåten egentlig opplagt,  vi blir friske av å leve i pakt med naturen!   På den annen side så vil vi fortsette å være syke om vi fortsetter og innta ihjel behandlet mat uten næring, fortsette å innta syntetiske medikamenter og fortsetter å krangle med våre nærmeste om bagateller eller fortsetter å bære nag til noen, ting som skjedde i en fjern fortid,  og om vi også fortsetter å trykke all  innovativ trådløs teknologi til vårt bryst.  For så og bli sykere og deretter fortsette med syntetiske og kjemiske medikamenter fra farma-industrien som lindrer et symptom, men som gir flere andre symptomer.  Det står jo til og med bak på de fleste medisinesker at de kan gi andre sykdomssymptomer, men det kalles bare bivirkninger, ofte mange bivirkninger, men på sikt er det egentlig bare flere tegn på flere helseplager eller sykdommer.  Det er kanskje med på å forklare at i flere mindre folkeslag finnes ikke sykdom, vi ser det blant annet i flere indianersamfunn, de lever da tilfeldigvis i pakt med naturen.

En annen ting jeg tenker på, er at de fleste problemer i verden nå, som f.eks. klimaforandringer og terror, blind vold eller verdens synkende moral på grunn av en underholdnings industri som snart kun serverer søppel, så er dette vanskelig å gjøre noe med.  Men helsa vår, ja, den kan vi faktisk forandre til det bedre».

«Du har helt tydelig satt deg godt inn i dette temaet, Tormod Holt!   Allikevel, du har jo ingen høyere utdannelse innenfor mange av disse fagområdene du skriver om?»   

 «Trenger man å være rakett forsker eller bioingeniør for å forstå dette egentlig?  Nei, jeg tror ikke høyere utdannelse nødvendigvis gjør folk klokere.  Litt bakkekontakt og en ydmyk holdning i forhold til at man ikke har alle svarene selv tror jeg kan gjøre mye.  Mange mennesker, også de med høyere utdannelse, mener de har funnet svaret på enkelte store viktige ting i livet,   dette med hva som gjør oss så syke er jeg redd de aller fleste aldri har lært eller kommer til å lære, for det handler egentlig ikke bare om kunnskap, men om holdninger.  Jeg håper allikevel at mange tar seg bryet med å bli mer bevisst fordi de da i enda sterkere grad vil forstå hvor alvorlig fort det går nedover med verden nå på mange områder, og de vil også bedre bli i stand til å forstå de bakenforliggende årsaker til hvem som egentlig trekker i trådene».

«Som folk skjønner så går du jo egentlig hardt ut mot det vi kaller skolemedisinen, den farmasøytiske industri eller legemiddel-industrien. Hva mener du er galt med dette systemet»? 

«Jo, en ting er at  altfor mange mennesker, også de med høyere utdannelse, stoler blindt på alt det som serveres i avisene, det finnes jo åpenbart en del absolutte sannheter rundt forskjellige temaer som de derfor ikke er åpne for, fordi det enten ikke er populært eller fordi de ønsker å holde på den oppfatningen at ‘min egen oppfatning er alltid den beste’.  Så tenker de ikke over at det de selv tror bare er sitater fra andre.

Tenk på det, hvis det vi selv oppfatter som sant rundt dette temaet, til syvende og sist viser seg å være et bedrag, ville vi ikke da bedra oss selv? Og hvis vi bedrar oss selv i forhold til dette med helse, hvem vil da være taperen, hvem vil da i verste fall bli alvorlig syke og kanskje dø alt for tidlig, bare fordi vi ønsket å tro noe annet? Er det verdt prisen?bilde av lyvekors original – Kopi (3)

Jeg stiller også spørsmålet om skole- medisinen og helse Norge har monopol på hva som hva som er bevist eller ikke.  Hvis de mener de har det, så tar de jo fra folk retten til å tenke selv!  Er ikke det bare en menneske rett, det å ha en annen oppfatning? Når du forstår dette, vil du nok akkurat som dette ekteparet filmen egentlig er bygd på, altså Johnny og Anita, bli bedre i stand til å se hele bildet, og av den grunn kanskje bli motivert til å gjøre noe med din egen helse som kanskje ikke er så god».

‘Takk for intervjuet så langt, Tormod Holt.»


Å få satt ord på alt dette gjennom denne boka, satte oss i stand til å forstå akkurat dette, ‘det var som å kjøpe et nytt, avansert puslespill, og så legge alle brikkene og se hele bildet på noen dager, helt merkelig!puslespill

 

Et tegn eller bevis på at helsa mi forandrer seg i sjokkfart nå, er nettopp dette du leser her; jeg hadde aldri klart å forstå og så skrive ned disse tankene her for et år siden, og jeg hadde heller aldri turt å publisere dem. Vi begge er nærmest i sjokk over hvor fort man kan minske sykdomssymptomer ved bare å gjøre enkle grep,  dette er jo dessuten virkelig et brennbart tema.  Det er mange sterke meninger her!

Men vi føler at livet på en måte har et paradoks; man er ofte nødt til å erfare ting i livet selv for å kunne forstå, erfare smerter og tap, de færreste av oss kan bare lese oss til sannheten.


Det vil nok komme massiv kritikk mot denne filmen, spesielt kritikk som går på hvem vi tror vi er, og også hva slags bevis vi kan legge til grunn.   Men vi tror det er vanskelig å  finne opplagte usannheter her, derfor tror vi kritikken kommer i form av å finne skrivefeil og andre bagateller enn å forstå innholdet.    Det blir like dumt som at ‘en person på et skip som synker bruker tid på å kritisere oppsettet og fargevalget på evakueringsplanen enn på selve evakueringsplanen.  Vi får se……

Vi mener at hvis man har en sterk overbevisning om noe man mener er viktig og også sant, så bør det telle mer enn frykten for hva andre måtte si.  Og blir vi kritisert på grunn av dette manuset eller filmen, ja da vet du jo at grunnen til det, en kynisk industri som prøver å holde sannheten godt skjult for deg og meg, dette vil du forstå veldig godt utover i manuset.

Vi skal gi deg en liten smakebit fra boka som totalt har forandret manges liv, for dette handler ikke bare om oss to;   om du går inn på Facebook og søker etter setningen ‘powered by nature, så forstår du at det  bare her i Norge er flere tusen mennesker som har fått med seg akkurat dette.  Der ligger det også mange lenker til artikler og filmer som understøtter alt det som kommer frem i denne filmen; uttalelser fra forskere, leger, offentlige tjenestemenn,  statistiske undersøkelser osv osv….

En liten smakebit skal du få;   Og husk, dette er ikke noe som bygger på noen visjonære new age teorier, nei, dette er vitenskap som har vært tilgjengelig for alle i mange tiår, det er bare det at dette kommer ikke frem i media.   Vi gjenforteller noe av det med egne ord.    Før vi avslutter dette innlegget, husk følgende;

«Det finnes egentlig bare to årsaker til sykdom på alle levende organismer, og det er enten overbelastede celler eller celler som mangler noe’ og det igjen gir oss tusenvis av symptomer».

 

Her får du en oppsummering av det vi har vært inne på så langt.  Fra starten av var planen min å lage et foredrag av dette manuset, så jeg tegnet manuset som en disposisjon i form av tankekart, det ble 13 stk alt i alt.   Jeg skjønner i ettertid at dette kunne blitt 13 foredrag,  så mye er det å snakke om.  Se på bildet under om du kan kjenne igjen noe av det vi har gått i gjennom så langt!  

«På gjensyn!«

01

 

Ikke glem å sjekke OPPDATERINGER!   

  Tilbake til          INNHOLDSFORTEGNELSE

 

  På gjensyn!   Anita og Johnny